![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | coğunuz baselde oynuyo die küçümsemeyinm delgadoyu...beşiktaş son yılların en büyük transferini gerceklerştirmak üzere ..unutmayınki pancuyu da 100.yılımızda kimse tanımıyodu ama bizi şampiyon yaptı pancuu...delgado pancudan en az 10 gömlek üstün göreceksiniz bakın seneye türkiyeyi ayyağa kaldıracak bu oyuncu idda ediyorum... | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Tigana, "Delgado güç katar" Tigana, Arjantinli futbolcunun Beşiktaş'a yararlı olacağını söyledi. Beşiktaş'ın 3 yıllık ön sözleşme imzaladığı Arjantinli Delgado için Tigana, "Yönetim ismini bana önerdi. Ben de araştırdım ve kasetlerini izledim. İyi bir orta saha oyuncusu" diye konuştu. Basel'de forma giyen yıldız futbolcu için Tigana önce "Ofisimi mi dinliyorsunuz? diye espri yaptı sonra da şunları söyledi: "Delgado'nın bize yararlı olacağını düşünüyorum. Yönetimin bu transferi bitirmesini bekliyorum. Takip ettiğimiz başka futbolcular da var" Delgado'ya 1.2 milyon eurodan 3 yıllık ön protokol yaptıran Beşiktaş yönetimi, Basel'le 2 milyon dolardan başlayan bonservis pazarlığını sürdürüyor.
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi . | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 6 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |