![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | [quote=deRin]ya arkadaşlar bu transferi sabırsızlıkla bekliyom ama ne kadar doğru bi haber inşallah alırız gerçekten doğru bi habermi şahsen ben araştırma yaptım internette her İki ayağınıda kullanan üstelik koşan bi orta saha oyuncusu runje yi aldık tamam baki yide aldık o da tamam fahriyide burakta tamam da yani demek istediğim kısaca bu haber doğrumu anlaştıkmı delgadoyla... | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Youla 1.6 Milyon Dolara Gitti 1.2 Milyon Dolara Alinmişti Carew Den Sonra Para Kazandiran 2. Yabancimiz Oldu.ayrica Delgado Mükemmel Bir Oyuncu Eğer Uyum Sorunu Yaşamazsa çok Faydali Olacaktir Takimimiza | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Delgado'nun transferi için geri sayım Beşiktaş, Delgado'nun transferi için çalışmalarını hızlandırdı. ![]() Delgado ile prensip anlaşmasına varan beşiktaş Yönetimi, bu futbolcunun bonservisi için Basel'le görüşmelerini sürdürüyor. Basel'in, Delgado'nun bonservisi için 4 milyon dolar fiyat biçtiği öğrenildi. Beşiktaş futbol direktörü Erdil Arpacı'nın Basel kulübüyle pazarlıkları sürdürdüğü belirtildi. kaynak:bjkhaber | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | inşallah bu adamı alırlar yoksa kahrımdan gidecem valla | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |