![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1531 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yarim saat sonra bjk tv yi acacam
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
|
![]() | #1534 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Taraftar Yeşiköy'e akın ediyor Beşiktaşlı taraftarlar, Delgado'yu karşılamak üzere İstanbul Yeşilköy Havalimanı'na akın ediyor. ![]() Beşiktaşlı taraftarlar, 10:40'da İstanbul'da olması beklenen Mathias Delgado'yu karşılamak üzere İstanbul yeşilköy Havalimanı'na gelmeye başladı. Taraftarlar, Atatürk Yeşilköy Havalimanı'nın geliş bölümünün ana kapısında Delgado ve Beşiktaş lehine tezahuratlar yapıyor | ||
![]() |
![]() | #1535 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | delgadooooooooooo...bjk tv de yokki simdi baksak...sansa bak yaw... harikayiz besiktas taraftari olarak...bizede bu yakisir...ooooo matias delgadooo....ooooooo matias delgadooo... Konu ®kÁr†äL® tarafından (28-06-2006 Saat 21:13 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #1536 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Delgado formayı giydi28.06.2006 Beşiktaş'ın yeni transferi Matias Emilio Delgado, Beşiktaş'ta büyük başarılara imza atacağına inandığını söyledi Beşiktaş Kulübü'nün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Arjantinli futbolcu, Türkiye'den aldığı ilk haberler doğrultusunda şimdiden heyecanlanmaya başladığını söyledi. İsviçre'de çok iyi bir sezon geçiren Arjantinli yıldız, Türkiye'nin de ülkesi Arjantin gibi bir futbol ülkesi olduğunu bildiğini belirterek, "Futbolu çok seven Türkiye'nin en büyük takımında forma giyecek olmak beni çok mutlu ediyor. Ateşli bir taraftar kitlesi olan Beşiktaş'ta başarılı olacağıma inanıyorum" dedi. ![]() MURAT AKSU: BEKLENEN BÜYÜK TRANSFERİ GERÇEKLEŞTİRDİK" Kulüp 2. Başkanı Murat Aksu ise, Türkiye'nin merakla beklediği büyük bir transferi gerçekleştirdiklerini belirterek, "Bu transferle Takımımız'ın orta alanında önemli bir açığı kapattık. Delgado çapında bir yıldıza Beşiktaş forması giydirmekten dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Bu transferin Camiamız'a hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu. DELGADO KİMDİR? 5.12.1983 doğumlu Arjantinli futbolcu orta sahada görev yapıyor. Her iki ayağını da çok iyi kullanabilen 1.83 boyundaki yıldız oyuncu, solak olduğu için bu ayağına daha hakim. Özellikle frikikten attığı goller ve asistçi özelliği ile tanınıyor. Orta alanda üst düzey oyun kurucu vasıflarının yanısıra, hareketliliği ve futbol zekası dikkat çekici özellikleri. Son 3 yıldır İsviçre'nin FC Basel takımında oynayan Arjantinli genç yıldız, geçen sezon İsviçre Ligi'nin en çok gol pası veren futbolcusu olurken, forma giydiği 32 karşılaşmada 19 da gol attı. Delgado, daha önce Chacarita Juniors, Argentino Juniors ve River Plate takımlarında oynadı. | ||
![]() |
![]() | #1539 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu ne ya taraftarları göstermedi bjk tv burdan bjk tv yi kınıyorum olmaz bu kadarda bütün gün delgadonun taraftarlarla buluşmasın bekliyordum | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |