![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
arkadaslar biraz arastirdim basel sitelerinde gezdim delgadoyu isteyen takim cok iste size söyledigim takimlar Stade Rennes, Wolfsburg bu iki takimdan bir ciddi sekilde delgadoyla ilgileniyorlarmis hatta anlasmak üzereler yani dikat dikat saygilarimla | ||
| |
| | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaslar kaynaklari bulmak cok kolay daha yeni biryerde okudum dortmund da istiyormus arsenala satti oyuncunun parasiyla alacaklarmis Tomás Rosicky 15 satmislar onun parasiyla alacaklarmis alin sizede kaynak dortmund yazmiyor ama yakin bir arkadasimdan daha yeni haber aldim o söyledi http://www.4-4-2.ch/news/news-detail...ren-angeboten/ | ||
| |
| | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | besiktasin almak istedigi oyuncuyu ilk basta arstirmak geerek bu besiktas herkezi kandirmasin artik karnimiz doydu ya mallar gibi tümeri kaptirdilar süper bir yalan haber yapmak istiyorlar delgadoyuda kaptirmasinlar arkadas rezil etti beni bana dedigi aynen su L.. bak sizin istedigini oyuncu dortmund la anlasmak üzereymis bende söylemesi biz siden önce alacagiz dedi bu iisler gizli yapilar besiktas gibi degil dedi yani ben daha ne söyleyim besiktas bir oyuncuyu türkiye getirmediktten sonra ben inanmam arkadaslar sagilarimla | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | paylaşım için teşekkürler. yönetim hakkında biraz daha düzgün konuşalım.. en nihayetinde beşiktaşı yöneten kişeler..
__________________ KARANLIK ve AYDINLIK ------ Suskunuz diye sanmayın uysal koyunuz, kesmeye gelir, çekmeye gelmez boynumuz. | ||
| |
| | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tamamda kardes haklisin dogru söylüyorsunda ben artik birsey beklemiyorum ya delgadoyuda dortmunda kaptiracaklar sonra bunlar nasil taraftarin yüzüne bakacaklar ya ben onu anlamiyorum kardes vallaha ben besiktasa hastayim ya su tümer gittikten sonra acayip oldum hep arastiriyorum transfeer edilecek oyunculari kusura bakma bir hatta yaptiysam | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |