![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #376 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Son dakika... Delgado transferinde pürüz çıktı Kartalhaber.com özel haberi... Beşiktaş'ın renklerine bağlamak istediği Delgado transferinde beklenmedik bir gelişme yaşandı. İşte son dakika gelişmesi; ![]() Beşiktaş'ın prensip anlaşmasına vardığı Delgado transferinde hiç beklenmedik bir pürüz çıktı. Beşiktaş İkinci Başkanı Murat Aksu'nun büyük çaba harcadığı bu transferde Basel Kulübü ile bu futbolcunun bonservisi için görüşmeler devam ederken Delgado'nun peşin parada ısrar etmesi kafaları karıştırdı. Delgado'nun, futbol hayatını İsviçre'de sürdüren Basel'in eski futbolcusu Hakan Yakın'a danışması bu transferde pürüzün yaşanmasına neden oldu. Hakan Yakın'ın, Arjantinli futbolcuya, "Beşiktaş Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri. Taraftarı da çok ateşli. Beşiktaş'ta çok iyi bir ortam bulabilirsin ancak Türkiye'de futbolcular zaman zaman kulüpleriyle para sıkıntı yaşarlar. O yüzden paranı peşin almaya bak. Bir kısmını peşin alsan bile banka garantisi iste. Ben Galatasaray'da oynadığım süre içerisinde para almadım. Bu yüzden büyük sıkıntı çektim" dediği öğrenildi. Delgado'nun Hakan Yakın'ın bu sözleri üzerine peşin parada ısrar ettiği öğrenildi. Gelişmeler kartalhaber.com'da... | ||
![]() |
![]() | #380 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | 100 de yüz doğrU haber belliydi zaten böyle bir bahaneyle vazgeçileceği, ya zaten alınsa runje gibi çoktannnnnnnnnnnnnnnnnn biterdi buda bizleri avutuyorlar yemliyorlar bizlerde yiyoruz işte her zamanki gibi, ya alınacak olsa nobreye 3 veren adamlar buna 3,5 vermezmiydi vay anam vay | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |