![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #462 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Sabah sabah guldurdun beni hocam, Allah da seni guldursun. ![]()
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #463 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | delgadoyu istiyoz yönetim duy sesimizi bi transferei beceremiyolarya juan frana 4.5 veren delgadoya neden 6 vermez böle bi transfer politikası olamaz delgadoyu almazlarsa zaten başka da yok yani onun fiyatından düşük olan yok insua minsua biz delgadoyu istiyoz bi ezikler kadar olamıyonuz mu adamlar campell a 12 milyon bonservis veriyo umarım hatalarından dönüp bu delgadoyu alırlar yoksa bu onların sonu olcak nede olmzasa seçim yaklaşıyo tiganayla el ele tutuşurlar bizde güle güle deriz | ||
![]() |
![]() | #466 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yaw nereden çıkardılar insua yı delgado bitti diye bakıoduk ne güzel hazırllamışız kendimiz aniden rota deiştiriyoruz...Forvet olayımıza dönmesin bu olayda wiltord govou cisse tartışılırken şimdii roberts bide arjantinden bi oyuncuu valla sabrımız kalmadıı artık... | ||
![]() |
![]() | #468 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Gel artık DELGADOm gayrı takatim kalmadı.Sen gel yeterki seni omuzlarda taşıması bizden. (gel de şu ezik alex le şerefsiz tümere de futbolu öğret.)
__________________ İyi Günde BEŞİKTAŞLIYIZ ; Kötü Günde SapınakadarBEŞİKTAŞLIYIZ | ||
![]() |
![]() | #469 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu yönetim bi şey beceremez arkadaşlar umarıım bi an önce bu yönetimden kurtuluruz bende destekliyodum ama çok beceriksizler kulüpte murat aksudan başka iyi bi adam yok başkan da dahil 2 senedir verem olmuştum heralde bu sene kanser olur ölürum maçları izlerken | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |