![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #711 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() BUDA DELGADO MUZUN UEFA ÇEYREK FİNALİNDE ATTIĞI GOL BELKİ GÖRMÜŞSÜNÜZDÜR AMA BEŞİKTAŞLI DELGADO OLARAK SEYREDİN KEYFİNİÇIKARIN ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ZU0J3qk-N3U&search=Basel%20%20Delgado
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR ![]() İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım Konu MURCIELAGO tarafından (15-06-2006 Saat 09:51 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
|
![]() | #713 | |||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR ![]() İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | |||
![]() |
![]() | #714 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaslar bu transferin bitmesi icin ne kadar dua ettigimi bilemezsiniz su an inanilmaz mutluyum...sizinde sevincinize yurekten katiliyorum...hersey BESIKTAS imiz icin...hayirli ve ugurlu olsun insallah...herkese selamlar... | ||
![]() |
![]() | #716 | |||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR ![]() İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | |||
![]() |
![]() | #718 | ||
YİĞİT-KAAN-BEŞİKTAŞ ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | beyler delgado ile anlaşma tamam wiganlı roberts tamam 1 tek nakit sıkıntısı giderilmeye çalışılıyor hafta sonu delgado imzalıyor büyük 1 ihtimalle roberts de imzalıyacak doğan medya gurubu basın direktörü arkadaşım kaynağım odur1 hafta içinde sonuçlanmassa üyeliğimi iptal edebilirsiniz.... hepimize hayırlı olsun......... | ||
![]() |
![]() | #719 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | saolasin murcielago zaten forumda olmasa iyice insan bunalima giriyo...insan paylasacak iki kelime konusacak insan ariyo...tabiki benim acimdan besiktas taraftari olmak bi yasam bicimidir bu dunyanin neresinde olursa olsun...ne mutlu bana besiktas imizin taraftariyim... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |