![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #802 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | allllllllaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh | ||
![]() |
![]() | #803 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | http://www.ajansspor.com/haber/146368 bence balon haber! -------insallah haftasonu anlasirlarda bize gelir!
__________________ Who is IT? IT is Fenerbahce! KIRICI DEGIL YAPICI OLALIM LÜTFEN | ||
![]() |
![]() | #804 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
__________________ ***ESKİŞEHİRLİ KARTAL*** | |||
![]() |
![]() | #805 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR ![]() İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | |||
![]() |
![]() | #806 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR ![]() İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım Konu MURCIELAGO tarafından (15-06-2006 Saat 22:30 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #809 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | KARTAL DELGADO'DA SONA YAKLAŞTI!... ![]() Beşiktaş uzun süredir peşinde olduğu Basel'in Arjantinli oyuncusu Matias Emilio Delgado transferinde mutlu sona çok yaklaştı... Jean Tigana'nın ısrarla istediği oyuncunun önündeki en büyük engel eşinin hamile olmasıydı... Basel'in sürekli fiyat artırması üzerine görüşmeleri donduran Beşiktaş'ın artık engeli kalmadı.. Eşinin doğum yaptığı ve bir kız çocuğu olduğu öğrenilen Arjantinli oyuncu önündeki engel kalkınca İsviçre'ye koştu... Basel'le masaya oturan Delgado kulüpten ayrılmak istediğini belirterek "Beşiktaş'ta oynamak istiyorum" dedi... Başarılı oyuncunun kesin kararı üzerine Basel'de transferdeki inadını yumuşattı... Beşiktaş'ın bu gelişmenin ardından Delgado transferini bitirmesinin an meselesi olduğu öğrenildi... MARATON.COM.TR ÖZEL HABERİ... | ||
![]() |
![]() | #810 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() |
ben delgadonun bu sene tam 46 lig ve uefa macini izledim benim gozumde ama soylediklerimi unutmayin 1,ara paslari ve assistleri mukemmel 2,serbest vuruslari yani 18 in icine ortalari cok tehlikeli 3,penaltı ustasi 4,frikikleri plase ile cok ii 3 te biri gol bu kadar kanimca tam 10 numara umarim basarili olur bu arada basel in yani takiminin yarisiydi gecen sene tem basina benden bu kadar; | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |