![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #53 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çocuklar İnanın, İnanın Çocuklar, Güzel Günler Göreceğiz Güneşli Günler, İnönüde Rakipleri Devireceğiz. Şampiyonluk Şarkıları Söyleyeceğiz kesin alıcaz bu maçı
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() |
![]() | #54 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | zor maç ama alcaz | ||
![]() |
![]() | #57 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | İnönü'de ilk 11'ler Turkcell Süper Lig'de 26. hafta dev bir maçla kapanıyor. Liderliğini sürdürmek isteyen Beşiktaş, Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. İnönü Stadı'nda saat 19:00'da başlayacak mücadelede Bülent Yıldırım düdük çalacak. Siyah-beyazlılarda sakatlıkları süren Cisse ve İbrahim Kaş, Trabzonspor'a karşı forma giyemeyecek, Gordon'un durumu ise maç saatinde netlik kazanacak. Bordo-mavililerde ise Rubin Kazan'a transfer olan Gökdeniz'in yokluğunun takımı nasıl etkileyeceğini herkes merak ediyor. BEŞİKTAŞ Rüştü Ali Tandoğan Gökhan Zan Baki İbrahim Üzülmez Serdar Özkan İbrahim Toraman Tello Delgado Nobre Holosko TRABZONSPOR Tolga Tayfun Çağdaş Erdinç Mustafa Keçeli Hüseyin Ayman Ferhat Barış Memiş Umut Yattara | ||
![]() |
![]() | #59 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Şampiyoon Beşiktaş'ımmmmmmmmmm!! Durmak yok Liderliğe devam ![]()
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/55020-besiktasimiz-trabzonspor-26-hafta-karsilasmasi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 11-03-2008 16:26 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |