![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #25 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ya topic gene aimar oldu bende katiliyorum J U A N P A B L O A I M A R shinji ono bizim takima monte edilemez die dusunuyorum
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #26 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ne aimari yaw...tutturmussunuz bi aimar gidiyor...bence aimar besiktasta is yapmaz problemli birisi.... üstelik futboldan anlamayanlar lütfen yorum yapmasin...ono daha 26 yasinda orta saha futbolcusu...55 kere japon milli formasini giymis... Üstelik bize yakisan en iyi yönünüde assagidaki dosyadaki videolardan anlarsiniz... http://www.hemenpaylas.com/download/...8/ONO.rar.html
__________________ bjkliyiz | ||
![]() |
![]() | #30 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaşım shinji ono bildğim kadarıyla ofansif orta saha ama bizim alacağımız defansif orta saha olmalı ve bence bizim oyun yapımımıza uymaz..Ama dediğin gibi daha kalitelisini de yönetim alabilir mi o da soru işareti? | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |