![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| from Menzoberranzan... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
hislerimize tercüman olduğun için çok teşekkürler +rep
__________________ Hayatta, gri tonu bulunmayanlardanım. Benim için ya SİYAH ya BEYAZ vardır. Azıcık doğru azıcık yanlış diye birşey yoktur. Bana göre Yin'le Yang sapkınlıktır, bahanedir ! ! ! | |||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sımdı burdan seslenıyorum carsıya laf eden kardeslerımıze buyrun bıtaraflarınza kına yakın takımı olumsuz yoneten carsı yok artık 100 yıllık koskoca carsı yok bı dur bı karekterdı carsı sımdı mutlu olmussunuzdur umarım !!! | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | "bence gerekli olan buydu genelde artık amaç beşiktaş olmaktan çıkmıştı ben çarşılıyım demek beşiktaşlıyım demekten daha önemli olmuştu insanlar için bizim amacımız beşiktaş ise gerisi teferuattır" Arkadaşa katılıyorum, Çarşı en seçkin taraftar grubu olabilir ama ilk önce Beşiktaş taraftarııdır. Bu kararı alabilmesi bu grubun büyüklüğünü ve Beşiktaşlılığını göstermektedir. Kararı sonuna kadar destekliyorum.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
çarşı olacaktır ama çarşılılar olmayacaktır artık... amaçları beşiktaş olanlar zaten beşiktaşa olan desteklerini sürdürecektir ben beşiktaşlıyım diyenlerle yola devam edilecektir
__________________ ![]() emperyalizmin ve oligarşinin var olmadığı düzene merhaba... kahrolsun kapitalizmmm... | |||
| |
| | #8 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Çarşıyı bölen yine çarşı... az önce söylediğin şeyde de bunu bariz görebiliyoruz... "ben beşiktaşlı değilim çarşılıyım" Alenin ne için mücadele ettiğini, kim için çalıştığını bilmem beni de bağlamaz beni bağlayan şey BEŞİKTAŞ.. ve emin ol yeni sezonda da herkes dişini tırnağına takıp takımını destekleyecek... ! sadece Çarşı grubumu bu desteği veriyordu sanıyorsun?? | ||
| |
| | #9 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #10 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
sinirlisin.... konuşmanın mantığı yok. çünkü kimseyi anlamıyorsun! iyi forumlar | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/63015-alenin-yazisi-hakkinizi-helal-edin-ve/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 28-05-2008 06:00 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |