![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #953 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | sevgili ----kingkartal---- çok biliyosun galiba,o kadar övdüğün adamı ne zmandır tanıyosun acaba çok merak ediyorum.kim bilir kaç maçını izledin belkide izlemedin ama yaptığı 2-3 hareketi gördün ona göre yorumluyorsun.Sergenden iyi dediğin adam kaç kere milli olmuş,avrupada hangi takımda oynamış,ne başarısı var anlatır mısın bizide aydınlatımısın acaba?
__________________ TİGANA İSTİFA!!! | ||
![]() |
![]() | #954 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | sevgili ----kingkartal---- çok biliyosun galiba,o kadar övdüğün adamı ne zmandır tanıyosun acaba çok merak ediyorum.kim bilir kaç maçını izledin belkide izlemedin ama yaptığı 2-3 hareketi gördün ona göre yorumluyorsun.Sergenden iyi dediğin adam kaç kere milli olmuş,avrupada hangi takımda oynamış,ne başarısı var anlatır mısın bizide aydınlatımısın acaba?
__________________ TİGANA İSTİFA!!! | ||
![]() |
![]() | #959 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() |
olmaz öleşey 103 Yillik Beşiktaş Trnasfer Yapmak Tan Acizmi .103 Yillik Beşiktaşimizin Parasi Olmaz Olurmu .ha Yok Illede Kulübe Destek Olmak Istiyosaniz Kombine Alin Store Lerden Alişveriş Yapin Ama Yok Hesap Açip Para Toplayalim Yok Mesaj Hatti Açalim Demekgibi Hata Lara Düşmeyin .103 Yillik Kulübümüzü Dilenci Gibi Kimse Dilendiremez . sayin Moderatörler Lütfen Böyle Kulübümüzü Aşağilayacak Konularin Açilmasina Izin Vermeyin . | ||
![]() |
![]() | #960 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Alıntı:
sonderece dogru
__________________ ISTE GERCEK ISTE ASK TEK GERCEK BESIKTAS http://img92.imageshack.us/img92/807/hpim0201bg3.jpg | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |