![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #57 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu saatten sonra kalmasın... | ||
![]() |
![]() | #58 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | güle güle rico! koskoca Beşiktaş..3 ay alamazsın paranı 5 ay alamazsın. bu sebepten gollere sevinmez,o sahada Beşiktaş forması için terini dökmezsen Beşiktaşta oynayamazsın. herkez senin gibi 3-4 ay para alamayınca,gollere sevinmese,isteksiz oynasa,formayı terletmese ne olur lan takımın hali! Beşiktaş yürekli adamları sever, Beşiktaşlı olmayı öğrenenleri sever.. | ||
![]() |
![]() | #59 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ricardinho gitmeli arkadaşlar burda yazıkk gitmesini tartışmıyoruz bu zamana kadar takımımıza ne kadar katkıda bulundu onu gözler önüne serelim sergen yalçın gittikten sonraki hücumdaki eksikliklerimiz ortada.forvete destek çıkan bir tello yu biliyorum.ama biz de tecrübeli adam sayısı her geçen gün azalmakta bu da şahsım adına beni tedirgin ediyor.o yüzden sergen gibi bir adam lazım bize.sergen o göbekli haliyle ne harikalar yarattı farkındayız hepimizde.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #60 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | besıktasta yeterınce sans verilemdigi ortada...bana kalırsa kalıtesı bu takıma gore cok yuksek ama oynatılmıyo..bayaa da yaslı artık bu yaz gıtmezse futbolu bızde bırakır...ben kalmasını ıstıyorum derdım ama oynatılmıcagını bıldıım ıcın gıtsın dıyorum
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/56286-sizce-ricardinho-kalmalimi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 16-03-2008 08:43 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |