![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Transferde fırtına gibi esen Beşiktaş, şimdi de Hertha Berlin'in süper Brezilyalısı Gilberto da Silva'nın peşine düştü. Kartal'da sol kanada dört aday var. *** Rota Da Silva "Delgado'yu bitirin yeter" diyen Tigana, H. Berlin'in sambacısını da istedi. Beşiktaş, uzun süren ama mutlu sonla noktalanan Matias Delgado transferinin ardından şimdi de sol kanat için arayışlarını hızlandırdı. Teknik direktör Tigana, "Bana Delgado'yu alın. O, bizim Ronaldinho'muz olacak. Başka bir talebim olmayacak" demesine rağmen şimdi Gilberto Da Silva'nın da alınmasını istedi. Fransız çalıştırıcı, "Arjantinli yıldızı getirdiniz, BEN DE SiZiNLE BİRLİKTE GELiRiM Tigana'nın bu talebi üzerine kolları sıvayan siyah-beyazlı yönetim, şu anda Dünya Kupası'nda Brezilya Milli Takımı formasını giyen Gilberto'nun menajeri ile temasa geçti. Tecrübeli oyuncunun menajeri "Kupa sonrasında görüşebiliriz" diyerek Beşiktaş'a yeşil ışık yaktı. Bu durumun kendisine iletilmesi üzerine Tigana'nın, "Gerekirse ben de sizinle birlikte gelir, Da Silva'nın ikna edilmesine yardımcı olurum" dediği ifade edildi. kaynak:fotomac | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |