![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Tribünümüzde yıllarca sag sol din dil ırk ayrımı olmamıştır .. ! Onlara nefretimiz kendilerini bir b.k zannedip meydanı boş buldugunu zannaderek ortaya cıkmaları olmalıdır .. ! | ||
![]() |
![]() | #3 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Haddini bil lan kominist , Beşiktaşım sizin babanızın malımı lan , ülkücü demek vatanını seven adam demek vatanı için canını veren adam demek , lan sen vatan hainimisin. | |||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Yılların emegının uzerıne konmak da anca bunların mantıgına uyar... Sen kimsin de A yı kaldırmaktan , içeriği degistirmekten bahsediyoruzun ???Yazıkkk . Bunların yasanabılecegını bılıyorduk ! | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu paralı,agır abi ve siyaset karsıtı? gorunen arkadaslar yeni stadda kapalıyı alır carsıyı olusturan eski kesimde yeni stadda kale arkasına kayar buraya yazıyorum 2 sene sonra gorusecegiz.ALLAH sonumuzu hayıretsin
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bunlara boyun eğecek Beşiktaş taraftarının yüzüne tükürürüm ben!!! hele bu tavırlarla gelip, emirler yağdırıp gelen tipleri!!! siyasi görüş beni ilgilendirmez... BEN SOLCU DEĞİLİM, ama yumruğumu kaldırıp gündoğdumu da söylerimm gözlerimde dolar,, 10.yıl marşınıda haykırarak söylerim. insanların sevgisini saygısını kazanmak kolay değil, ne hakla çıkıp emirler yağdırıyor bu herifler!!!kimsiniz lan.padişahlıkmı bu babanın yeri gibi gelip ilk günden emirler vereceksin!!! ve eğer bu işler böyle devam ederse, gerçekten de çarşılı abilerimizin bir ayıbı olacak bu, meydanı böyle boş bırakıp gidip o güzel tribünlere limon sıktığınız için, sonradan geleceklere yol gösterip yerlerini hazırlamadığınız için | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | siz kimsiniz yaa bu gorevi devr alacak şu tezavratı kaldıracakmışta bu pankart sokulmicakmışda ne alaka esas rant peşinde koşan sizlersiniz asi ruh geliri kime ayıtse ona gitsin geliri nereye gitmesi gerekiyorsa oraya gider kimin hakıysa oraya gider faso fiso işler yapıyo bu salaklarr
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/63854-carsinin-yeni-liderlerinden-hodri-meydan/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 04-06-2008 15:52 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |