![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #61 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Gitmesi Gerekenler Spor 1.Rüştü Reçber (fenerli olduğu için) 2.Baki Mercimek (Futbolcu mu ne belirsiz ) 3.İbrahim Üzülmez (Anadolu takımında oynar bizim takımda oynayacak kapasitede adam değil) 4.Gökhan Zan ( alexe kafa vurduruyor milli takımı bile yakıyor.Sakatlıktan kurtulamıyor. 5.Shildenfeld ( Boşuna transfer edildi ) 6.Cisse ( Bize Aureli gibi Guinti gibi adam Lazım.Savaşmıyor bu adam düz topçu.) 7.Mehmet Yogatlı (hem fenerden geldi hem sakat bedavaya transfer edildi.Paralar sokağa atıldı ) 8.Ali Tandoğan ( Anadolu takımında iyi oynar ama büyük takım olacaksak büyük düşüneceksek bizde oynamamalı ) 9.Bobo ( Artık gitmeli bunu belli etmeye başladı en önemli maçta takımı yaktı.Hem bu sene giderse takım parada kazanır.Yerine iyi bir oyuncu bulunur. 10.Ricardinho ( İlk geldiğinde çok ümitliydim.Ama geçen sezon sonunda gönderilmeliydi.u sezon böyle olacağı belliydi. 11.Serdar Kurtuluş ( Bütün sezon takıma fayda sağlayamadığına göre ciddi sakatlığı var.Varsa da seneyede bence fayda sağlar diye zaman tanınırsa Şampiyonlukta bize hiç bir takım zaman tanımıyor o yüzden acımak ve duygusallığa yer yok ) Teknik Direktör:Ertuğrul SAĞLAM ( Adam gibi adam olabilir ama bu sonsuza kadar Beşiktaşı çalıştıracak anlamına gelmez Anadolu takımı çalıştırır.Ama bize en azından Lucescu gibi kurt, babacan bir teknik direktör lazım. Sinan Engin:Niye geldi anlamadım.Kesin aziz yıldırım göndermiştir bizim takımı karıştırsın diye. Başkan:yıldırın demirören sportif başarı sıfır.Antrenör seçiminden dolyaı takımı uğrattığı zarar korkunç rakamlar.Yaptığı futbolcu transferleri tam bir fiyasko adamda fenerden futbolcu alma hastalığı var.15 yıl önce fenerin düştüğü hale düşürdü takımı.10 yıl geriye gitti KOSKOCA BEŞİKTAŞIM.O yüzden yazdıklarım gitmeli.Takım baştan aşağıya yeniden yapılanmalı yoksa çok kahır çeker.Çok şampiyonluklar bekleriz daha. | ||
![]() |
|
![]() | #62 | |||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | |||
![]() |
![]() | #65 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ Allahın Kayserisi Agaghowa ya imza attırdı, biz ? | |||
![]() |
![]() | #66 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | adamın kendi fikri varsa fikrin söyle karışma millete kesinlikle BAKİ
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() |
![]() | #67 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | baki,ibrahim üzülmez,ali tandogan,rüstü bu adamların sadece besıktastan degıl futboldan ayrılmasını temennı edıyorum...yonetım ve hoca ıcın zaten konusmaya gerek yok bu takıma uymadıkları bellı
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #68 | ||
Only Besiktaş ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Baki | ||
![]() |
![]() | #70 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | gidecekler değil gelecekler önemli, beğenmediğimiz oyuncular yedek olarak tutulabilir bence sonuçte beşiktaşda kadro geniş değil baki üzülmez bence yedek olrak kalabilir ama bu oyuncuların mevkilerinde oynıyacak gerçekten kaliteli AS lar gerekli
__________________ ___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__ ___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___ ___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__ | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/56319-sizce-besiktasimizdan-gidecek-ilk-futbolcu-kim/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 16-03-2008 13:10 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |