![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #311 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | gelmek istemiyosa gelmesin zorla guzellik olmaz kendisini BESİKTAS degilde onu kapı dısarı eden son 10 senede belki 1 kere ilk 4 e giren alman takımında ispatlasın o zaman.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
|
![]() | #312 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Adam Dortmund'da kalmak istiyormus, zorla güzellik olmaz.
__________________ ''Cehalet insanı çirkinleştirir. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin, lafa bakarım laf mı diye, adama bakarım adam mı diye'' | ||
![]() |
![]() | #313 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | yok öyle birşey dün sinan engin nuri ile anlaştık dormund ile görüşeceğiz demişti | ||
![]() |
![]() | #314 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | nuri istiyorsa sorun yok demektir | ||
![]() |
![]() | #317 | ||
alayına isyann... ÇARŞI ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
![]() Beşiktaş'ın ısrarla istediği yıldız oyuncu kulübünde kalmak istediğini açıkladı. 9.6.2008 Kiralık oyuncu olarak gönderildiği Feyenoord Rotterdam’dan Alman Birinci Ligi (Bundesliga) takımlarından Borussia Dortmund’a dönen milli futbolcu Nuri Şahin, Dortmund’da gelecek sezon kendisini ispatlamak istediğini söyledi. Nuri, Alman spor dergisi Kicker’e yaptığı açıklamada, Borussia Dortmund’un kendisini satacağını ya da bir sezon daha kiralayacağını düşünmek bile istemediğini belirterek, "Kendimi Dortmund’da ispatlamak istiyorum" dedi. Dortmund’a sportif ve insani açıdan gelişerek döndüğünü ifade eden Nuri, Rotterdam takımında farklı mevkilerde oynadığı için taktik olarak daha değişken oynayabildiğini ve defansta daha güçlü olduğunu kaydetti. Nuri, Dortmund’da herkese şans verileceğini, bu şansı kullanmanın kendi elinde olduğunu sözlerine ekledi. | ||
![]() |
![]() | #318 | ||
alayına isyann... ÇARŞI ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben biliyordum bu adamın bize gelmiyeceğini | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/64088-nuri-sahin-transferi-tek-baslik/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 10-06-2008 18:34 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |