![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #132 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | bu çocuğu tanıorum konuştum hatta çok sefer adam çok iii biri çekingendir biraz ama süper topçu baya süper oynuyor hayırlısı oldu sonunda geldi beşiktaşıma
__________________ Yükseklik korkumuz olsaydı KARTAL olmazdık... | ||
![]() |
![]() | #134 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Turgay Demir in yazısından alınmıştır. Serdar Kurtuluş 10 numara adam! Beşiktaş dergisi, ağustos sayısı için Serdar Kurtuluş hakkında yazı isteyince detaylı bilgiyi eski hocası Raşit Çetiner'den aldım... Raşit hoca çok şey söyledi, yeteneklerini övdü ama en önemlisi "Adamlığı 10 numaradır" dedi. Bana göre asıl olan budur. Beşiktaş'a yakışan en başta böyle yetenekleri almaktır. 19 yaşında bir genç kendine "Adamlığı 10 numara dedirtebiliyorsa" bu kesinlikle çok önemlidir... | ||
![]() |
![]() | #135 | ||
YİĞİT-KAAN-BEŞİKTAŞ ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Genç Kartal çok iddialı konuştu... ![]() Beşiktaş’ın en yeni ve en genç transferi Serdar Kurtuluş, kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini söyledi. Kurtuluş, şu iddialı açıklamalarda bulundu... ![]() Beşiktaş’ın en yeni ve en genç transferi Serdar Kurtuluş, kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini söyledi. Bursaspor’dan Sinan Kaloğlu, Eser Yağmur ve 1 milyon dolar para karşılığında alınan 19 yaşındaki defans oyuncusu, yeni sezonun en çok konuşulan futbolcularından biri olacağını iddia etti. Beşiktaş’ın eski savunmacıları Gökhan Keskin, Ulvi Güveneroğlu, Kadir Akbulut, Recep Çetin ve Mutlu Topçu’yu kendisine örnek aldığını belirten Serdar, "Az da olsa izleme şansı bulduğum bu oyuncuların formasını giyeceğim için çok mutluyum. En büyük arzum, onlar gibi Beşiktaş’ta efsaneleşmek" dedi. 19 Yaşaltı Milli Takımımız’da forma giyen 1.84 metre boyundaki Serdar Kurtuluş, özelliklerini ise şöyle anlattı: "Uzun boyumun avantajını iyi kullanıyorum. Hava toplarında çok iddialıyım. İki ayağımı da iyi kullandığım için, savunmanın her tarafında oynayabiliyorum. Bugüne dek genelde sağ kanatta görev yaptım. Pas yüzdem de son derece yüksektir." Kaynak: Hürriyet Haber: İsmail Er | ||
![]() |
![]() | #139 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | kardeş bilgi için saolda bunu serdar kurtuluş topicine yazsan daha iyi olurdu..
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR ![]() İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |