![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
Nobre'ye tepki var Perde arkası... Beşiktaşlı taraftarlar dün basın toplantısında yaptığı açıklamalar nedeniyle Nobre'ye tepki gösterdi. ![]() Nobre'nin, yaptığı açıklamalar Beşiktaşlı taraftarların tepikisini çekti. Taraftarlar, kartalhaber'e gönderdikleri mail ve fakslarla Nobre'yi eleştirdi. Nobre, "Daum'un ayrılacağını bilseydim belki Fenerbahçe'de kalabilirdim. Alex, Sergen'den daha iyi bir futbolcu" sözleri Beşiktaşlı taraftarları kızdırdı. Taraftarlar, "Nobre, Beşiktaş'ta futbol oynadığını unutmasın. Yönetim, Nobre'yi uyarmalı" yorumunu yaptı. http://www.kartalhaber.com/haber.php?haber_id=6739 evet haber böyle arkadaşlar ii ama adam gönlünden geçeni söylemiş bazıları gibi anında kıvırmamış bunda kızacak ne var hatta sevinmemiz lazım bize çabuk uyum sağladı bizim gibi davrandı diye sahtekarlık yok yani kimseye şirin görünmeye ihtiyaçta yok demekki yorumlarınız nedir arkadaşlar..
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() |
|
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Kimse Sergenden Daha İyi Bir Futbolcu Var Diyemez mi ? Ne Saçma Yahu ![]()
__________________ Ben Giderim Adım Kalır Dostlar Beni Hatırlasın.. | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | haber yalan da olsa da nobre bu tür fikirlerini kendine saklamalı,basın toplantısında söylenecek şeyler değil
__________________ Beşiktaş'ım hayat sensin,dünyam sensin,her şey sensin... Gelecekse tüm acılar biz hazırız senden gelsin... ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |