![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | eziklerin takdir edildiğini , beşiktaş klübünün yönemtiminden ve başkanından daha güçlü olduklarını yazdınızya burada arkadaşlar helal olsun ne diyeyim size. bu kadar kolaymı sanıyorsunuz transfer yapmayı o bahsettiğiniz ezik takım kimi aldı şu ana kadar sakın bana tümör denen ********i transfer başarısı gibi anlatmayın. biraz sabır lütfen sizin kadar yönetimde istiyor transferleri gerçekleştirmeyi inanın buna. | ||
| |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | |||
| |
| | #3 | |||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Sussam Gönül Razı Değil , Konuşsam Tesiri Yok. | |||
| |
| | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
ARKADAŞLAR BENİM SÖYLEDİKLERİM GERÇEK BU YÖNETİM BU HALE GETİRDİ BEŞİKTAŞIMIZI EĞER BİZİM ŞU AN DA 100 MİLYON DOLAR CİVARINDA BORCUMUZ OLMASAYDI BİZ ALMIŞTIK DELGADOYU EZİKLERİ DE ÖRNEK OLARAK VERDİM ÇÜNKÜ ONLARIN ZATEN BİR TEK ŞEYİ DOĞRU O DA YAPTIKLARI YABANCI TRANSFERLERİ MESELA ÖRNEK OLARAK ABBİYAH I VEREBİLİRİM DELGADODAN ÇOK DAHA PAHALI ADAM AMA 1 HAFTADA HALLEDİP GETİRDİLER ADAMI BİR SÜRÜ DE İSTEYENİ VARDI BENİM SÖLEMEK İSTEDİĞİM BU AYRICA BANA KİMSE GİT EZİKLERİ TUT DİYEMEZ BENİM VERDİĞİM SADECE ÖRNEK | |||
| |
| | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
__________________ Sussam Gönül Razı Değil , Konuşsam Tesiri Yok. | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |