![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | hepsi super ben burak ve serdar dan cok sey bekliyorum bu yil
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | topuz da parasal bir sorun yoktu ki Ertuğrul bırakmadı o kadar da istemez kayseri 4 milyon euro yuh artık | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
arkadaslar bursasporu yakından tanıyan arkadaslarım, serdarın cok yeteneklı bı futbolcu oldugunu teknıgının cok ıyı olmasının yanıda cok mucadelecı ve deli ibo gibi bitmek bilmeyen bi enerjisi oldugunu ve besiktasımızın bu transferın anlamını nekadar buyuk oldugunu sezon ıcınde cok ıyı anlıyacagını soyluyolar. bu kadar iddalı olmasalar buraya yazmazdım insallah hocanın elinde yeni bir yıldız daha dogar. bu arada serdar sadece bek oynamıyor sag acıktada cok ıyı oldugunu soyledıler neden yenı bır nıhat dogmasın ne dersınız........ | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bunlardan iyisi çölde kayısı maşallah hepside altın gibi. değerleri yükselir yine düşmez | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | ßence Hepsi Çok Yetenekli Futbolcular..! Fatih Terim Onlara Güvenip A Milli Takıma Aldı..! Bence Hepsi Beşiktaş'ımıza Çok Faydalı Olacaklardır..! Fahri ve Burak Özellikle...!
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |