![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bence bobo muhtemelen satılacak geriye tello delgado holosko cisse kalıyor.Bu doğrultuda stopere ve sol beke birer yabancı ile bu işi kapatırız. Ön liberoda cissenin önüne topuzu koyarız. Benim kadrom 4-4-1-1 taktiğinde kalede rüştü sağ bek kurtuluş stoper zan(toraman) ve yabancı sol bek yabancı ön liberolar topuz ve cisse sağ açık serdar sol açık tello forvet arkası delgado ve tek forvet holosko bu taktiği holoskoyu sağa cekip serdarı yedeğe alıp tek forvet nobrede yapabilirsiniz.Bence duruma göre değerlendirilir bu alternatifler tabii holosko tek santrafor oynayabilir mi tartışılabilir.
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
| |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Holosko tek santrafor oynayamaz , bu sistemde sag acıkta oynayabilir orda da performansı cok düşüyor seneyede e.s nin böyle oynatıcagını ve orta sahadaki sorunların devam edeceğini düşünüyorum -------------------rüştü-------------------- serdar-----toroman-------yabancı-----yabancı serdar-----cisse----------delgado-----tello -----------holosko--------nobre------------ Konu Salihcan tarafından (11-05-2008 Saat 12:40 ) değiştirilmiştir.. | |||
| |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
__________________ KARTAL RUHTUR!! | |||
| |
| | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bende satılmasını istemiyorum kesinlikle kalmalı ama bu yönetim para için kimleri satmadı ki ? transfer yapmak için en iyi oyuncularımızdan birini satıcaklarını düşünüyorum ayrıca kalırsa muhtemelen e.s nin oynatmayı düşündüğü --------------------rüştü------------------ serdar-----toroman----yabancı-------yabancı serdar-----cisse-------delgado-------tello --------holosko(bobo)------nobre----------- sistemde Holosko ile değişmelide oynayabilir bana kalsa ben Delgado yu yedege cekip, Cisse nin yanına 2 yönlü Giunti gibi birinin alınmasını isterim -------------------rüştü------------------ serdar-----toroman----yabancı-------yabancı serdar-----cisse-------yabancı-------tello -----------holosko------bobo----------- Konu Salihcan tarafından (11-05-2008 Saat 13:18 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi . | |||
| |
| | #6 | |||
dunki basın toplantısında Higuain in düşünülmediğini belli etti bir de ertugrul sağlam | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/60798-gustave-bebbe-transferi-tek-baslik/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 05-05-2008 17:54 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |