![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #62 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | |||
![]() |
![]() | #63 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | İ.Akın = Kendi takımı gol attığında üzülen ilk insan . İki açıklama bulabildim. 1. Beşiktaş alehine bahsi oynamış. 2. Kendisi atamadığı için üzüldü. İkisi de birbirinden iğrenç.Üçüncü bir açıklama bulabilen varsa lütfen anlatsın, çünkü ilk geldiğinde çok sevdiğim bu adamdan tiksinmek istemiyorum ama şu an bunu engelleyemiyorum.Çok yazık.3 değil 332342352332525332 tane de gol kaçırsam Beşiktaş'ım gol attığında üzülmem ben.Bu adam Beşiktaş'ı benim kadar sevmiyorsa o forma altında işi yok.Umarım yanılıyorumdur da bunun başka bir açıklaması vardır.
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | ||
![]() |
![]() | #64 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() |
![]() | #65 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | e o zaman ibrahim kendini gösterecek die maçlar gitsin elden.delgado o golü atmasa-aynı ibrahim akın ın yaptığı gibi- maç 1-0 gidiodu.1-0 her zaman tehlikeli skor.denizli gerekli pozisyonları da buldu ama değerlendiremedi.eğer denizli golü bulsaydı ne diyecektiniz ibrahim akın hakkında. eğer papazlık yapıosa erken başlamış bu işe diorum. ibrahim akın ın anlayışına göre kendi 3 gol atsın ama takım 4-3 yenilsin sonucu çıkar.sen misin lan önemli yoksa beşiktaş mı? böyle bir takım kurulmuşken herkes akıllı olacak,haddini bilecek.
__________________ tek AŞK beşiktAŞK | ||
![]() |
![]() | #66 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yok kardeşim fahri oynasın sağda yaw süper kupa maçında sağ iç de görmedinizmi delgado kadar top yaptı adam. -----------------------------runje-----------------------------------------toraman------gökhan------koray--------------üzülmez------------- ------------------------kleberson-------------------------------------- -----fahri----------------delgado----------------ricardinho------------- --------------------burak-----------------nobre------------------- olmazmı böle - | ||
![]() |
![]() | #68 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | |||
![]() |
![]() | #69 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ben asil onurozgen'in yorumlarini bekliyorum bu konu hakkinda. Ove ove bitiremedi Ibrahim Akin'i, ama Gokhan Zan'i yerden yere vurdu.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #70 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |