![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | delgadoyu eleştirenlere küçük bir hatırlatma ronaldinonun hiç bir maçını seyretmeseniz sadece dünya kupasındaki performansına baksanısız kaç kişi bu futbolcu dünya yıldızı derdi? delgado fiziki açıdan yetersiz takımı tanımıyor takım yeni oturmamış ozaman eleştirmeyi bırakalım ve destek çıkalım
__________________ armamızdaki yıldız tüm yıldızlara bedeldir çünkü o yıldız ayla beraberdir | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | daha erken ama baki, kleberson, ibrahim akın, gökhan zan , burak bunlar hazır adamlar maçta görünen oydu. ama yabancılar için süre gerek delgado ve nobre inşallah daha iyi olacak bobo ve sola gelecek yabancıyla daha ritimli bir takım izleriz
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #13 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | |||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | daha erken ama baki, kleberson, ibrahim akın, gökhan zan , burak bunlar hazır adamlar maçta görünen oydu. ama yabancılar için süre gerek delgado ve nobre inşallah daha iyi olacak bobo ve sola gelecek yabancıyla daha ritimli bir takım izleriz
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | arkadaşlar takımımızda iyiden iyiye dogru bir gidiş var gençler süper futbol oynamakta hepsi birbirinden kaliteli futbolcular bizde bu gençlere sahip çıkalım ve bı sene kupalara kanat açalım
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yeni transferler burak ve serdar özkan(onun geri donusu benı sevındırmıstı) harıcındekiler cok onemlı katkılar saglıyacaklar. En iyisi baki mercimek in performansıydı serdar kurtulusta ben de ıyı ızlenım bıraktı sag ve sol bekler dunyadakı bır cok takımın yaptıgı gıbı stoperlerden bozma fızıklı kollektıf oyuncularla tamam gıbı gozukuyor. runje fazla top gelmese de bu adam bana buyuk ıs yapacak gıbı geliyor fahri bakıden sonra en beyendıgım adam dı ama tıgana merkezı on lıberoda tek adam kullandı ve burada klebersonu tercıh ettı halbukı bu mevkıde fahrı-klebersonu(hatta yeni bir yabancı on libero ıle kleberson sagdan hucum hattına cıkabılse bence mukemmel olur) tercıh etse cok daha ıyı olacak. nobre yı degerlendırmeye gerek var mı bılemıyorum tanıdıgımız takımımıza ozellikle ıc saha maclarında buyuk katkı saglıyacak bır oyuncu ama ben o forma ıcerısınde basarılı olacagını bılsem bıle ona ısınabılecem mı zandetmıyorum.ayrıca eldekı uc forvetten nobrenın ıc saha maclarında,gulec-bobo ıkılısının ıse dıs saha maclarında kullanılması bana daha mantıklı gelıyor. delgado adamdan ne beklıyorsunuz ben anlamadım ılk macında cıkacak beş kısının belını kıracak shov yapacak bunlarımı beklıyorsunuz.ılk macında bence hıc de fena degıldı ama sıstem onun rahat hareket etmesını saglıyacak ona gore bır sıstem degıldı.tek on libero ıbrahım uzulmez burak ve ıkılı forvet tam bır bogucu onun ıstedıgı bos alanları yaratmasını engelledı.bence ılerde cok basarılıolmaya aday. serdar ozkan altyapıdan teyıseb benım buyuk beklentı ıle bekledıgım ve antalyaspora gıtmedıgı ıcın sevındıgım serdar ben de tam bır hayal kırıklıgı yarattı.fızıksel ve mental olarak Besiktasta oynayabılecek kapestesı yok su ana ıcın.keske antalyaya 500 mılyar aksık verseydık de gerı almasaydık. burak pozızyonu olmayan nerede oynadıgı ne yaptıgı bellı olmayan sımdıden yıldız olarak ılan edılen bır futbolcu umarım cok calısır ve ona odenen 2 250 bonservısı hakeder. | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | fizik yetersiz falan diyoruzda arkadaşlar delgado hiçbir hareket yapmadı çok üzüldüm ya ![]() sol tarafa transfer şart. mehmet sedefle olmaz bu iş 5 kere orta girişiminde bulundu hepside rakibin poposundan döndü. En sonunda dayanamadık babamla bi tanesinide kes içeri artık bee diye bağırdık. Sağ bek felaket heyecanlıydı. 87 doğumlu bir gençte bu da çok normal. İşte bu yüzden tecrübeli birileri diye bas bas bağırdık ama bizim sesimizin ulaştığı çerçeve belli.. burak çok iyi onu çok beğendim. Hareketli, agresif tekniğide mükemmel.. fahri ve baki tam görev adamları. serdar özkanın bana kalırsa bu senede takımda yeri yok. Runjeyi spiker öve öve bitiremedi, tam o sıralarda gerçektende harika bir top çıkardı iyi gibi görünüyor. Ama topu oyuna sokması bizim bildiğimiz kalecininki kadar iyi değil.. nobre bildik nobre işte gelirse vuracak gol olacak. gökhan güleç ofsayt rekoru kırdı. gökhan zan çok çok beğeniyorum.. hele birde ibrahim toraman gelicek yanına daha da güçlenecek savunmamız. kendime soruyorum acaba çok fazla beklentiyle mi televizyon karşısına geçtim diye, üzüldüm çünkü.. beklediğim futbol bu değildi.
__________________ B e ş i k t A ş k | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |