![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Mehmet SEDEF ne olmuşsa müthişdi herhalde tigananın ona güvenmesi kendine güveninin getirmiş mehmetin,kleberson sergen ve tümer olmadıgı için kendini göstermeye başladı bana göre iyi oynamasının sebebi onların olmayışı.delgado ısınınca takıma fena olacak belli kumaşı aralara attığı ters paslar falan kalitesini belli ediyor.baki yi de çok beğendim avrupa da yetiştiğini belli ediyo burak iyi niyetli ama daha alışması gerek nobre falan ise belli zaten bildiğimiz gibi ibrahim akın bu sene patlama yapacak gibi. | ||
![]() |
|
![]() | #22 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | idealkoca sana katılıorum... ben de cok ümitle gectim tv nin basına ama (bilhassa delgado için) umduumu bulamadım... umarım delgado nun sonu juanfran gibi olmz... simdi bazı arklar diecekler daa adamın ilk macı ...ama madem 5 milyon dolara bi adam alıosun,madem sergen gibi virtiözün yerine koyacaksın bu adamı ; o adam da takıma alısamamıs ya da fizik olarak gücsüz de olsa 2-3 pası yerini bulur..bi klas haraket yapar... kaleyi bulmasa da bi sut girisiminde bulunur...ama nafile ...ya geriye ya da rakibe top attı ... umarım yanılırım.. dier oyunculardan burak yılmaz ve kleberson cok iiydiler.. hatta burak yılmaz ı tigana forvet e koyarsa bu cocuk gol kralı bile olabilr...fiziği cok uygun tekniği de öle ... gökhan zan zaten iiydi bana göre bu macta aynı cizgide devam etti... kaleci hakkında daa hala emin deilim ama bi pozisyonda reflexlerini biraz da olsa gösterme sansı oldu ... o da alısıcak işallah... nobre zaten bildiimiz nobre ..onda deişen bişey yk..yararı olur .. şimdiden fazla uzatmanın anlamı yok ... kısacası genc oyunculardan kurulu kadrolar herzamn sabır ister...biz de o sabrı göstericez.. bilhassa belki ilk macta cok pas hatası yapsalarda kafasız deiller...bilerek oynuolar..bu da hosuma gitti... son bi söz daa ibrahim üzülmez ve ali tandoğan ın bu takımda hala ne işi var anlamıs deilim...hele de ibrahim gibi bi adamın kaptan yapılması anlasılır gibi deil | ||
![]() |
![]() | #24 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaslar ben işte olduğum için maçı seyremedim.fakat yazılarınızı okuduğum kadarıyla(yazıların hepsi güzel ve aydınlatıcı) delgado hayal kırıklığı yaratmış.yeni alınan yerlilerin kumaşı iyi.gençlerimiz super.kleberson ve i.akın takımın en iyileri.ama bence bu ilk maç bir iki maç sonra her şey netleşir.özellikle galatasaray ile oynayacağımız süper kupa maçında her şey daha da netleşir.o zaman hep birlikte eleştirilerimizi olumlu veya olumsuz daha net yaparız.. | ||
![]() |
![]() | #27 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... Konu Besiktasim_1903 tarafından (08-07-2006 Saat 23:16 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #28 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Arkadaslar simdiden bu iyiydi bu kötü idi demek cook yanlis olur,adamlar agir kondisyon antremanlardan yeni cikmislar hayatlarinda ilk olarak beraber oynuyorlar birseyler söylemek icin erken, hemde ideal kadro degil bunlar deneme maclari hele bes on mac yapsinlar ozaman daha net görecegiz. Tabi gönül isterdi ilk mactan itibaren süper olsunlar ama biraz daha sabir gerekir.
__________________ Lütfen Sitede reklam icerikli imzalar kullanmayınız.. | ||
![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ilk maç olduğun için bir uyumsuzluk vardı. daha da başka yorum yapmak için erken | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |