![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | hayırlı olsun iyi bi yedek hem ön libero hem stoper oynayabiliyor
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | ya ilginçtir.. bu hem ön libero hem stoper oynama olayını hiç anlamıyorum.. iyi takımların iyi futbolcularının hiç birinin hem stoperde hem de ön liberoda oynadığını görmedim.. ama bizim basın yazıp duruyor.. neyse umarım hayırlı olur.. ben her zaman genç türk futbolcusundan yanayım.. yeterki beşiktaşa transfer olduklarının bilincinde olsunlar.. | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | hayırlı olsun...umarım istenen performansı gösterir..
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bakiden kötü olacağını sanmıyorum hayırlı olsun
__________________ Ne zaman ''Gol'' diye arkamı dönsem elinde ofsayt bayrağıyla bekler kahpe hayat Hayat nefes alıp verdiğin değil, Nefesinin kesildiği anların toplamından ibarettir | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | beşiktaşımıza hayırlı olur inş. ama ben orta sahaya kesinlikle kaliteli bi oyuncu olmasını lazım.orta sahamız yeterli değil.ne kadar defans alırsan al orta saha YETERSİZ. kesinlikle kaliteli birinin alınması lazım ortaya cissenin yanına.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kesinlikle...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/61839-tuna-uzumcu-besiktasta-tek-baslik/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 16-05-2008 10:08 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |