![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1342 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya bizde kafa golü atabilen golcü yok kaç zamandır ya değil mi | ||
![]() |
![]() | #1344 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya neden hiç bir büyük sitede ntvmsnbc yada haberturk .com vs. haber yok anlamadım sanki hiç bişey yokmuş gibi hayret ya. | ||
![]() |
![]() | #1346 | ||
Guest
| Basel'den 'Delgado' açıklaması İsviçre'nin Delgado'nun Beşiktaş'a transfer olduğunu açıkladı. ![]() Kulübün resmi internet sitesi yaptığı açıklamada Delgado'nun bonservisini 7.5 milyon franga (yaklaşık 10 trilyon) Beşiktaş'a sattıklarını açıkladı. basel, Delgado'ya bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar diledi. kaynak: kartalhaber.com vallah, baktim ama öyle birsey yazmiyor, neyse... Konu pasadena_1903 tarafından (26-06-2006 Saat 23:16 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | #1347 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
ama yinede incelemek isteyen arkadaşlarım varsa http://www.fcb.ch adresinden baselin linkine girebilir. | |||
![]() |
![]() | #1350 | ||
Guest
| ![]() ![]() ![]() Beşiktaş, Basel'de forma giyen Arjantinli futbolcu Matias Delgado ile kesin anlaşmaya vardı. İmza önümüzdeki hafta. Beşiktaş, Sabah'ın dört gün önce duyurduğu Basel'de oynayan Arjantili yıldız Matias Delgado ile kesin anlaşmaya vardı. Arjantinli yıldızla yıllığı 1.2 milyon euro karşılığında anlaşma sağlayan Beşiktaş, futbolcuya 3 yıllık imza attırdı. Delgado'ya imza attıran Beşiktaş yönetimi Basel kulübüyle daha sonra masaya oturdu. Beşiktaş Delgado'nun bonservisine 1.5 milyon dolar verirken Basel 2 milyon dolar talep etti. Siyahbeyazlı yönetim bonservis bedelinde de birkaç gün içerisinde ortayı bulacak. kaynak: sabah, 14.05.2006 ufak bir hatirlatma... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |