![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #131 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aydını yemişsin dostum. yazık
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
|
![]() | #132 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaşlar ben bu sivok la diğer zapotocny'i tam olarak tanımıyorum burdaki arkadaşların çoğu da böle sanırsam..Bence bi oyuncu nun iyi mi kötü mü olduğunu anlamak için etkili bi yöntem geldi aklıma..udinese'nin ve sparta pragın aynı bizim forum gibi forumları vardır.orayı takip etsek.eğer taraftarlar oyuncunun gittiğine üzülüyosa biz sevinelim..yada bizde ki gibi tandoğanı alana baki bedava gibi yorumlar varsa vay halimize ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #133 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | tanımıorum ama gelince öğreniriz ![]()
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() |
![]() | #134 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sivokun ne adını duydum ne de kendisini tv de gördüm.Adı sanı duyulmamış gordon tarzında bi adam heralde...Şimdi bizim defans yabancılardan oluşursa mecburen bi tane de kaleci gerekecek aynı dili konuşan.
![]() |
![]() | #136 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Sivok çok sağlam oyuncudur. Genelde Defansif orta saha oynar. Sağlam yapılı oyun kurabilen bir futbolcu eğer defansta oynarsa çok iyi oyun kurabilir ve belkide Zago tarzı bir oyun sergileyebilir. Zapotocny'i hiç izlemedim ama Burak adlı üye arkadaşımızın yorumu eğer ki iyi tespitse yanlarına Kadlec'te gelirse 10 numara takım olur. Bobo'yu satıp para kazanıp bide Klasnic gelirse rüya takım oluruz. Allahın izni ile yabancılarımız Sivok, Kadlec, Zapotocny, Tello, Cissé, Delgado, Holosko, Klasnic.
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi ![]() | ||
![]() |
![]() | #137 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
---------------------------RUSTU (hakan) S.KURTULUS-----İ.TORAMAN------ZAPOTOCNY-----MALIK FATHI (a.tandogan)-------(tuna)------- (gokhan zan)-------(kadlec) ------------------M.TOPUZ---------SIVOK -----------------(u.inceman)------(m.sedef) ----------HOLOSKO-------DELGADO----------TELLO ----------(s.ozkan)--------(cisse)-----------(aydın) --------------------------KLASNIC --------------------------(nobre) mecburen kadlec ve cisse yedekte kalıyor ki bu durumda bence kadlec' e de cok fazla gerek yok, yerıne yedekte i.üzülmez olur, m.sedef olur veya koyarsın beke Tello' yu, önunede Aydın' ı yerlestırırsın mac ıcınde degısıklık gerekırse cisse de tam bır savascı on lıbero olmadıgı ıcın onu hem on lıberoda hemde gerekırse bıraz onde de kullanabılırsın delgado' ya alternatıf olarak. kadroda olmasında yarar var. | |||
![]() |
![]() | #138 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ..........rüştü................. toraman....zan.....sivok......kadlec .............s.kurtulus........... s.ozkan....delgado......tello .........holosko.......bobo.... duruma gore 3-5-2 ye donebılecek bı kadro sivok ortaya gelebilir bence cok makul kurtulus kesınlıkle onlıbero dusunuluo zapo da sag bek tunada tam olarak stoper gibi deiller bu sekilde mükemmel takım olur
![]() |
![]() | #139 | |||
------------------Rüştü------------------- --S.Kurtuluş----Zan------Zapo----Kadlec-- --(Toraman)---(Toraman)----------------- ---------------Sivok--------------------- --S.Özkan-------------------------Tello-- ----------------Delgado------------------ -------Holosko--------------Nobre-------- Bobo gider eğer Delgado da giderse o zaman Tello Delgado'nun yerine geçer Aydın sola geçer.
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi ![]() | |||
![]() |
![]() | #140 | |||
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi ![]() | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/60841-tomas-sivok-transferi-tek-baslik/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 17-05-2008 11:13 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |