![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
![]() | #2 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() |
Sol kanat için yabancımızın kim olduğu değil ama nereden geleceği belli oldu.Beşiktaş yazarlarından şu an adını hatırlayamadım Lig Tv "Beşiktaş Kamp Değerlendirmesi" programında aynen şu ifadeleri kullandı bugun, "yabancı oyuncumuz Ya Fransadan ya da İtalyadan bir yıldız olucak.Oyuncuyla her konuda anlaşıldı.Tigana ismi kabul ederse yönetim bu oyuncunun ismini 3- 4 güne kadar açıklıcak" Tigananın yıldız oyuncudan çok takım oyununu benimseyen bir yapısı olduğundan bu transfer onun onayına bakıo.Hadi hayırlısı... forzadan alıntıdır... | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya bende kafa kalmadı valla gelsin kardeşlerim gelsin kim gelcekse artık ya,coştursun gelcek olan kartalımı,ruhumuzu anlasın başka bişey istemiyom. ama gelcek olan büyük ihtimal fransadan gelicek heralde
__________________ BEŞİKTAŞ-bana babamdan kalan miras değil,oğluma olan borcumdur... ÖZGÜR KARTALLAR ![]() | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bende milandan jankoulovski , gilardino , dida , nesta , pirlo ve gattuso yu isterim ![]()
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben de izledim o programı büyük bi ihtimalle fransız olacak inşallah maluda olur http://www.youtube.com/watch?v=QNzdgXEhzzo
__________________ Bir destan yazar gibi durmadan gündüz gece ben hep seni yazmışım yüreğime gizlice BEŞİKTAŞIM | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |