![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #71 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | her oyuncu için ayrı ayrı topic açmaya gerek yok hepsini bir topicte toplarsanız daha ii olur . ayrıca bizim beğenip beğenmememiz birşeyi değiştirmez .
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
|
![]() | #72 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Kimse kötü oynadığı için küfür yemez Beşiktaş taraftarından.Hepsi maç sonrası yaptığı açıklamalardan oldu.Anladığıma göre Youla'nın Fenerbahçe taraftarını örnek alın demesi seni pek rahatsız etmemiş. ![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #73 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | bjk4ever , Bu taraftar mücadele eden Youla ve Adem Dursun'a da küfür etti falan dedin BJK taraftarının vefasını görmek istiyorsan aşağıyı tıkla gör. http://www.youtube.com/watch?v=3LZ_c...earch=besiktas
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #74 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #75 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | beyler bi iki görüntü toplayıp bi aray getiriolar zaten kasetten transfer olmaz en az 5-6 mac üst üste izlemek lazım zamanında öle transfer gördük hepsi fos cıktı ![]() i.üzülmezin de driplingleri bi klip yapıp koysak chelsea hemen alır ama adam baltanın teki | ||
![]() |
![]() | #78 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bence de kesin alınmalı.Kanal A bu sene Fransa Ligue 1'i gösterdi.Nasri'yi bir gördüm sırf onun için Marsilya'nın bütün maçlarını izledim valla.Nasri'yi beğenmeyen arkadaşlara söylüyorum.Bu sadece bir video.Nasri'yi bir 90 dk izleyin hepiniz hemen gelsin dersiniz.1 gol attığına bakmayın gerçekten çok komple bir oyuncu.Ama Bjk istese bile gelceğini sanmam Türkiye'ye onun. | ||
![]() |
![]() | #79 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | videolara bakarak konuşmak gerekirse bence yaramaz adam. ahmed hassana video yapalım desem ronaldinho gibi adam çıkar ama totalde 5 para etmez. genç yıldıza doyduk arkadaşlar artık dinamik güçlü ve tecrübeli kanat oyuncularına ihtiyaç var. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |