|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
11-07-2006, 23:11 | #1 | ||
Banned Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 |
Mecidiyeköy'deki kulüp binasında yapılan ve bir saat süren Yönetim Kurulu toplantısının ardından bir açıklama yapan Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, "Okan, boş mukaveleye imza atarak ve herkesten özür dileyerek kulübümüze katılmak istemiştir. Ben de en başından beri bu transfere oluru vermiştim ancak tatilde olduğum için bir karışıklık oldu. Bugün toplantıda bu transferi yönetim kurulu üyeleri ile birlikte konuşarak hep birlikte bu kararı aldık" dedi. Okan Buruk'un transferinden dolayı yönetimde bir sorun olup olmadığı ile ilgili soruya da Başkan Canaydın, "Yönetimimizde hiçbir konuyla alakalı bir problem olacağını sanmıyorum" cevabını verdi. Başkan Yardımcısı Adnan Polat ise, transferlerle ilgili yönetimde görüş ayrılığının bulunmadığını söyleyerek, "Zaten Okan Buruk transferi başkanın bilgisi dahilindeydi. Uygulamaya geçildi. Bizim yaptığımız tüm icraatlarda, başkanın bilgisi ve mutabakatı vardır. Okan Buruk konusunda da bilgisi vardı. Biz onun uygulamasını yaptık" diye konuştu.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
|
11-07-2006, 23:14 | #2 | ||
Banned Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 | Benim anlayamadığım Okan niye G.Saray'dan özür diliyor.En azından Tümer gibi başka bir takımda oynamayacağını söyleyip gitmedi başka takıma.G.Saraylı olmasına rağmen iki sene Beşiktaş'ta varığını yoğunu ortaya koydu.Sevdiğim futbolculardandı.Hatta imzalı formasını bile almıştım.Başarılar Okan...
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |