![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1431 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | daha once bu topicte yazildi bu
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
|
![]() | #1435 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Arkadaslar, Delgado Yarin gelebilir. Ona acayip bir karsilama yapin (Bende orda olmak isterdim). Öyle bi Karsilama yapinki, bjkya asik olsun, Nouma gibi yüreginle oynasin. Arjantinde Dogdu ... Besiktasli oldu ... Helal olsun sana.... Matias Delgado... Matias Delgado ... oooo oooooooooo ![]() | ||
![]() |
![]() | #1436 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Spor ![]() A.A. ![]() Transferi bitirmek üzere İsviçre'ye giden Beşiktaş İkinci Başkanı Murat Aksu ve Sportif Direktör Erdil Arpacı, bugün Basel Kulübü yetkilileriyle görüşmelerini sürdürdü. Aksu ve Arpacı ile birlikte olan kulüp doktoru Yalçın Yavuzer, Delgado'yu sağlık kontrolünden geçirdi. Basel Kulübü ile pürüzlerin yarın sabaha kadar giderilmesi ve Delgado'nun da Murat Aksu ve Erdil Arpacı ile birlikte İstanbul'a gelmesinin beklendiği ifade edildi. | ||
![]() |
![]() | #1437 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | delgado geldi hayirli ugurlu olsun isvicrenin basel kentinde yasiyan bir yabanci arkadasim var delgadonun alexden daha iyi oldugunu söyledi ama bilemem izliycez ve görecegizz hadi simdiden iyi izlemeler ![]() | ||
![]() |
![]() | #1438 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
![]() Konu bjk_64 tarafından (28-06-2006 Saat 13:06 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #1440 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
ayrıca ben bu habere inanmıyorum
__________________ armamızdaki yıldız tüm yıldızlara bedeldir çünkü o yıldız ayla beraberdir | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |