![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | senin gibi düşünenler yüzünden bugün bu durumda Çarşı denilen grup... devam edin ! | ||
| |
| | #2 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Evet böyle düşünüyorum var mı itirazın!! Ben Beşiktaşın tribünlerini sevdim, başkanını yönetimini eski fenerli futbolcularını değil!!! Alayına isyan! İnadına ÇARŞI!!! | ||
| |
| | #3 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Var..!! bölücülük yaptığınız için var olan çarşı grubu bu kadar dışlandı. siz kimsiniz? ne için savaşıyorsunuz?? neyi destekliyorsunuz??? amaç birdir BEŞİKTAŞ, hedef birdir ŞAMPİYONLUK... | |||
| |
| | #4 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Çarşı kimi bölmüş acaba örnek ver? Çarşıyı kim dışladı? Çarşıyı demirören dışladı. Manisa maçından sonra "İstifa" tezahuratlarının yeni sezonda da atılmaması için Çarşıyı yok etti. Alen demiröreni ÇARŞIya tercih etti, ayıp etti. O da artık cebini doldurmaya bakıyor! Beşiktaşı kimse Çarşı'dan çok sevemez ve destekleyemez! Yeni sezonda görelim bakalım tribünleri. | ||
| |
| | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
o bildiri okunurken alen abinin arkasında ayhan abi cem abi şenol abi selçuk abi gibi abilerimiz vardı demekki bu alenin tercihi değil ortak karar....
__________________ ![]() emperyalizmin ve oligarşinin var olmadığı düzene merhaba... kahrolsun kapitalizmmm... | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/63015-alenin-yazisi-hakkinizi-helal-edin-ve/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 28-05-2008 06:00 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |