![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | çarşı sadece bir taraftar grubu değilki kapatabilsinler çarşı beşiktaş taraftarını ruhunun bir parçası ruh hiç ölürmü bu aşk bu sevda bitmez bu ruh ölmez ..... hezaman heryerde en büyük Beşiktaş'tır. Beşiktaşın önüne lkise geçemez ne taraftar ne yönetim ne futbolcu bu konu bahane edilemez bir beşiktaş taraftarı olarak bu olaya çok üzüldüm grubu yıkmak stad yıkmaya benzemez ... çarşı türk taraftarının öncüsüdür sesi kısılına kadar bagırır takımını destekler yenilsede yanında durur yensede bir çok rekoru ve görsel şölenlrivardır sadece futbola değil herşeye duyarlı bir taraftar grubudur bizler buna izin vermeyiz verditmeyiz soruyorum size SİZCE BU RUH ÖLÜRMÜ !!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu meliherdoğan tarafından (30-05-2008 Saat 13:25 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/63015-alenin-yazisi-hakkinizi-helal-edin-ve/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 28-05-2008 06:00 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |