![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1491 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ulan süperligi bırakıpta isviçrenin kıytırık ligine mi gidecek burda yıldızı iyice parlayacak ondan sonra seri a ya gidecek 15 milyon avroya 3 sene sonra
__________________ Sussam Gönül Razı Değil , Konuşsam Tesiri Yok. | ||
![]() |
|
![]() | #1493 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | serie a ya yolamasin yonetim forza ingiltere oraya yollasin
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #1494 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beşiktaş’ın uzun süredir peşinden koştuğu Arjantinli futbolcu Matihas Delgado, İsviçre’nin Basel kentinde düzenlenen imza töreni ile kedisini siyah beyazlı renklere bağlayan resmi sözleşmeye imza attı. İmza töreninde Beşiktaş İkinci Başkanı Murat Aksu, Futbol Koordinatörü Erdil Arpacı ve Arjantinli futbolcunun menaceri Ceylan Çalışkan hazır bulundu. Ünlü yıldız bu akşam Zürih’ten kalkacak THY uçağı ile saat 20.40’da istanbul’a gelecek. DHA | ||
![]() |
![]() | #1497 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() resmi imzayı atmış diye açmıştım | ||
![]() |
![]() | #1499 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Ben Giderim Adım Kalır Dostlar Beni Hatırlasın.. | |||
![]() |
![]() | #1500 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Delgado resmen Kartal!.. Yönetim uzun süredir peşinde olduğu Delgado'ya resmi imzayı attırdı. Delgado 20:40'ta İstanbul'da Beşiktaş, İsviçre Ligi takımlarından FC Basel'de forma giyen Arjantinli futbolcu Matias Emilio Delgado ile İsviçre'de 3 yıllık sözleşme imzaladı. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) gönderilen yazıda, ''Şirketimiz, İsviçre futbol takımlarından FC Basel 1893 kulübünün profesyonel futbolcusu Matias Emilio Delgado ile 1.250.000 Avro garanti para ve 5.000 Avro maç başına olmak üzere 3 yıllık sözleşme imzalamıştır. Futbolcunun sözleşme fesih bedeli olarak FC Basel 1893 kulübüne ödenecek olan 4.875.000 Avro, Cola Turka sponsorluğunda karşılanmıştır'' denildi. 24 yaşında ve 1.82 metre boyundaki orta saha oyuncusu Delgado bu akşam Zürih'ten kalkacak THY uçağı ile saat 20.40'da istanbul'a gelecek. Kaynak: AA | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |