![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #311 | ||
karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | çaka gibi yhaa nasıl bi şakaysa çok korkunç herşey biter de çarşı bitemez yhaa bu asi ruhh yok olamaz bi anda | ||
![]() |
|
![]() | #315 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | çarşıyı bu hale getirenler utansın böle bişe olmaz yha saçmalık abi bu bune yha böle alen abi etme eyleme senin bi lafınla bitermi bu tarih çarşısız bi beşiktaş beşiktaş ruh demedikmi biz olmasakta ruhumuz inönüde demedikmi beşiktaş çarşıyla var unutmayın millet bu iş burda bitmez çarşı sağlamdır kolay kolay yıkılmaz böle şeylere karşıda çarşının çekip gitmesi yakışmaz yapma alen abi etme eyleme yakışmaz bu sana______ağlamak istiorum bea :'(
__________________ BİZİM RAHAT ETMEDİĞİMİZ YERDE KİMSE İSTİRAAT EDEMEZ KEYFE KEDER KRALINA DEĞİL ALAYINA GİDER.......... | ||
![]() |
![]() | #316 | ||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya cidden olmaz ya ![]()
__________________ Anti-Demirören | ||
![]() |
![]() | #317 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ÇArşı bir kültürdür ve kültür herkes tarafından kabul edilmiştir alen gider baskası gelir ama çarşı bitmez......Örn.Coca colayı bulan kişi ben kolayı fabrikayı kapatıyorum dediğinde herkes bir anda cola içmeyi keser mi sanıyorsunuz o içeceğin adı coladır ama pepsi cola ama colaturka marka olan marka kalır ister sahibi gider ister kurucusu inananlar oldukça hiçbir zman bitmez
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #318 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | www.coksevdikbeabi.com Çarşıya Sahip Çıkıyoruz! Arkadaşlar bu linki heryere kopyalayalım Çarşı'nın kapanmasını engelleyelim.
__________________ çArşı Kapatılamaz: coksevdikbeabi . com cok sevdik be abi | Bir imzada sen at! | ||
![]() |
![]() | #320 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ben çarşıya şu yönde karşıyım... beleşe giriyorlara ozman herkez gelir alın terinizle girinn. gene toplanabilir aynı taraftar siz çarşı kapanmasın 1 şartla beleşe girmek yok artık
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/63015-alenin-yazisi-hakkinizi-helal-edin-ve/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 28-05-2008 06:00 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |