![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | demogoji yapıyor bunlar bunları kim benimseyecek bu it sürüsüne glene kadar daha ne baba yiğit abiler var...siz önünüzden yiyin it sürüsü....adamı çileden çıkartıyo böyleleri...taraftar bölünüyorr arkdaşlar herkezin dikkatli olması lazım...
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | benim anlamadim bunlar nasil kendi basina Tribün Lider oliyorlar..böyle birseymi olur..bende ozaman söylerim ben artik yeni Tribün Lider olurum okadar kolaymi...Komutan olmicak diyorlar ama yazak koyiorlar..yok bu olmicak o olicak..anlamadim..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | Çok çabuk gaza geldi bunlar
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bunlara kaldıysak yandık. | ||
![]() |
![]() | #26 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! Konu burki8686 tarafından (04-06-2008 Saat 15:47 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | BEYLER BÖYLE İTE BOKA İNANMAYIN HEP .. ALEN ABİ VE DİGER ABİLER NE DEDİ TAMAMEN MEYDANI BOŞ BIRACAK DEGİLİZ DEDİLER .. GELİP BÖYLE SACMA SAPAN SEYLER CIKARAN YOK YENİ GRUP YOK LİDER BNM DİYENLER YRN EBUR GÜN AGZI YÜZÜ KAFASI YARILMIŞ ŞEKİLDE CIKARLAR .. 30 YAŞINDAKİ ADAMI LİDER YAPICAK DEGİLİZ ! .. BESİKTAS SEMTİNDEN GECSİN ONU ORDA LİNC EDERLER NE LİDERİ REKLAM İŞTE KİMSE ONU TRİBÜNE SOKAMAZ İTİ .. BOS YERE KONUSMAYA DEGMEZ ARKADASLAR | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
forever eagle ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | alen abi geri dön lütfen lütfen bunlar hemen havaya girmiş yaa. ayrıca A neden kalkıyormuş kime ne zararı var?medya çArşı'nın A sına bişe demiyorki.offfff cnm çok sıkın...
![]() |
![]() | #29 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Ülkücüler ondan A kalkıcakmış .. alen abinin geri dönmesine gerek yok çarşı gereken cevabı semtte verir onlara daha anlayamamışlar neyin ne oldugunu .. | |||
![]() |
![]() | #30 | ||
forever eagle ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | peki o röpörtaj nerede yapılıyor çarşı'da değil dimi?
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/63854-carsinin-yeni-liderlerinden-hodri-meydan/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 04-06-2008 15:52 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |