![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Tribünümüzde yıllarca sag sol din dil ırk ayrımı olmamıştır .. ! Onlara nefretimiz kendilerini bir b.k zannedip meydanı boş buldugunu zannaderek ortaya cıkmaları olmalıdır .. ! | ||
![]() |
![]() | #3 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Haddini bil lan kominist , Beşiktaşım sizin babanızın malımı lan , ülkücü demek vatanını seven adam demek vatanı için canını veren adam demek , lan sen vatan hainimisin. | |||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Faşistlik yapmayın...............
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | herkes terbiyesini takınsın!Bu forumda mahalle kabadayısı gibi propaganda yapmak yasaktır.Seviyeyi düşürmemeye özen gösterelim.Bu söylediklerim herkes için geçerli...
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Besiktası siyasete alet etmeyin susun ve oturun ! burda konusulan besiktas ne sol görüşlü olması konusulur ne de sag görüşlü .. ne ülkücü faşist giremez denebilir nede kominist giremez denilebilir ! | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Sen beni yanlış anladın heralde faşist giremez demedim.Faşist veya bir başka ideolojik fikre başklarının da uymalarını bekleyen insanlar giremez kastım.Budur bu tribünde herkes özgürdür.Herkes Kartal pençesinde birleşmek zorundadır.Faşizm yapan adama yer yoktur.Bunun gibi siyasi görüşünü tribüne taşıyan adamlar her zaman arbede sebebi dir.Yoksa her türlü görüşe saygı var.Gereksiz polemik oluşturmamak için anlamadan yorum yapmayın.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/63854-carsinin-yeni-liderlerinden-hodri-meydan/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 04-06-2008 15:52 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |