![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Sen beni yanlış anladın heralde faşist giremez demedim.Faşist veya bir başka ideolojik fikre başklarının da uymalarını bekleyen insanlar giremez kastım.Budur bu tribünde herkes özgürdür.Herkes Kartal pençesinde birleşmek zorundadır.Faşizm yapan adama yer yoktur.Bunun gibi siyasi görüşünü tribüne taşıyan adamlar her zaman arbede sebebi dir.Yoksa her türlü görüşe saygı var.Gereksiz polemik oluşturmamak için anlamadan yorum yapmayın.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
|
![]() | #52 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ImageShack - Hosting :: pic0082io6po9.jpg sözün bittiği an
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #53 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | ne sağ ne sol herkesin siyasi görüşü kendine kalsın iki taraf içinde önemli olan tek şey varsa o da BEŞİKTAŞ. bu herif kendini neyin reisi sanıyor anlamadım kuralcılıktan hiç hoşlanmam,çarşı da hoşlanmaz biliyorum.. o kendini polat alemdar sansın şişinip dursun kaale alınacak ADAM değil o. | ||
![]() |
![]() | #54 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | çarşıyı siyasete alet etmeyin ülkücüler tribüne giremez diyen arkadaşta eğer bu durumdan memnun değilse gitsin livorno yu tutsun.ayrım yapmayalım lütfen. | ||
![]() |
![]() | #55 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yenii çarşıyı düşünemiyorumm şöylee gözümünn önünee geliyorrrrr sahnelerrrr.... Eskidennn alen gelirdii santrayaa... Shisssssshhhhhhhhh 1.....2...........3.......... yapardıkk simdide gökhan karamemet denen zibidi gelirrrr ortaya böle omzunda ceketi asılı kabadayı gibi yürüyerek vee beklenen an shissssshhhhhhhhhh..........susunn lannnn tezahüratı yasaklıyorum lan bundan sonraaa herkes tekbirrr diyee bağıaracakkkkk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! Konu burki8686 tarafından (04-06-2008 Saat 19:42 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #56 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | sadece ülkücüler giremez diyen yok,koministler giremez diyen de çok. kimsenin kimseye O GİREMEZ BU GİREMEZ DEMEYE HAKKI YOK. siyasi görüşleri bi kenara atalım biz BEŞİKTAŞLIYIZ. beşiktaş için BİR OLALIM... | ||
![]() |
![]() | #57 | |||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/63854-carsinin-yeni-liderlerinden-hodri-meydan/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 04-06-2008 15:52 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |