![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #141 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu yönetim bu işi asla beceremez
__________________ ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #142 | ||
alayına isyann... ÇARŞI ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaşım yönetimin iyilği kötülüğüyle ilgili hiç br açıklama yapmıyoruz burda paylaşımları yorumluyoruz | ||
![]() |
![]() | #143 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sen yönetimin avukastımısn ben fikrimi söylüyorum
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #144 | ||
karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | doğrudur umarım | ||
![]() |
![]() | #146 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | süper olur bide nihatı alsak keşke uefa bizim olurdu..... | ||
![]() |
![]() | #147 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | topuza o kadar para verceklerine buna versinler | ||
![]() |
![]() | #148 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar, heralde hepiniz benim gibi ne spor sitesi varsa gezmişsinizdir ![]() Hakan Can, Fanatik Köşe Yazısı: "Sabah Başkan Yıldırım Demirören’i aradım. Kulüple görüştüklerini, ama işlemin bitmediğini, transferi medyaya kimin sızdırdığını bulacağını, sırf bu haber yüzünden kulübün kasasından biraz daha fazla para çıkacağını, ancak büyük ihtimalle transferi bitireceği söyledi. Varsın bütçe biraz sarsılsın, ama Nuri Şahin alınsın! Futbolsever iyi futbolcu seyretmek ister ve Nuri büyük bedellere değer... Menaceri Ahmet Bulut’un öğle saatlerinde yaptığı açıklama da umarım doğru değil ve teknik sebeplerledir... Yalan söylemek hoş değil elbet, ama bazen mecbur kalıyorlar... Çünkü Ahmet Bulut 29 Mayıs’ta medyada Emre’nin Fenerbahçe ve hiçbir kulüple görüşmediğini, haberlerin gerçek olmadığını açıklamış, 30 Mayıs’ta ise Fenerbahçe resmi internet sitesi transferi medyaya duyurmuştu... Bu açıklamanın da kulübün ve futbolcunun ceza almaması için yapılmış olduğunu düşünüyorum..." | ||
![]() |
![]() | #149 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/64088-nuri-sahin-transferi-tek-baslik/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 10-06-2008 18:34 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |