![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Hollanda'da Tümer gerginliği! Fenerbahçe'nin Hollanda İkinci Lig takımlarından Telstar ile dün oynadığı hazırlık maçında Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarları arasında Tümer Metin gerginliği yaşandı. Yurt dışında yaşayan bir grup Beşiktaş taraftarının, Tümer Metin aleyhine ÇARŞI GRUBU adı ile tribüne astığı pankarta tribünde bulunan bir grup F.Bahçeli taraftar tepki gösterdi. Slogan atarak Beşiktaşlı taraftarların üzerine yürüyen gruba güvenlik güçleri engel olarak olayın büyümesini önledi. ![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
|
![]() | #24 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | helal olsun kardeşlerime ******** tümer görmüştür inşallah | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tümerin alah belasını versin. bak yine sinirlendim ya. süper icraat kardeşlerimizden helal olsun. ya bu götümer inönüde ne bok yicek ya. acıyorum insan müsfettesine
__________________ siyahın zindan olsun beyaz aydınlık herkese nasip olmaz BEŞİKTAŞLILIK....... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |