![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #61 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
|
![]() | #62 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Alıntı:
__________________ Allah Affeder; ÇArşı Affetmez!!! | |||
![]() |
![]() | #63 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ya abartmayın bu takımın en acil defansa bir yabancı aldı mı bitti bu takım.Sizi gören de Türkiye Ligi'ni Premier Lig sanır.Avrupa'da başarı için gitsinler illa orta saha orta saha diyorsanız Caner Erkin ile Mehmet Topuz'u alsınlar..
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #64 | |||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #65 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | evet başkan dediyse yapar ama tigananın istemesi önemli olan hoca kimi isterse başkanın almaya gücü var. bunu defalarca gördük.tamam yönetim başarız olabilir ama aldıkları hocalara ve getirdikleri futbolculara baktığınızda neler yapabileceklerini görebiliriz.
__________________ Bir destan yazar gibi durmadan gündüz gece ben hep seni yazmışım yüreğime gizlice BEŞİKTAŞIM | ||
![]() |
![]() | #66 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ Üç Hece Sekiz Harf Sadece Beşiktaş ![]() | |||
![]() |
![]() | #68 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu takıma her istenen genc ve yetenekli oyuncular maddiyat haricinde cok isteyerek geldi ise bunda tigananın rolu cok büyüktür alınan yıldızlar ve alınması düşünülen o büyük yıldızlar tiganadan önce imkansız derdim ama şimdi diyemiyorum tiganaya o cok güveniyorum yıldız gördüysek veya göreceksek tigananın sayesindedir o olmasa şu an ki mevcut kadroyu bile göremezdik söyleyin bu genclerden hangisini alabilrdik en başta delgado başkan tiganayı dinlemeli tigana bu takımın başında olduğu sürece alamıcamız futbolcu yok ha bide BAŞKAN COK TÜP SATAR PARA KAZANIRSA ![]() ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |