![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #52 | ||
karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | gs ve fb den önce almamız lazım | ||
![]() |
![]() | #55 | ||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | avrupa şampiyonasında kim iyi oynasa ertesi gün beşiktaş talip oluyor bu haberleri yazacak haber bulamayan gazeteler sayfa doldurmak için yazıyor bence eren daha 3 maç oynadı yıldız ilan ettiler böyle transfer olmaz her futbolcu hayatında bazı maçları çok iyi oynar istikrar lazım bize seyretsinler bir sezon yada geçen sezonun kasetlerine baksınlar planlı programlı iş yapsınlar akıllanmadılar daha tribünden tv den seyret sonra ben bunu beğendim soralım ne kadar transfer edelim v.s olmaz böyle bir iş eren gibi ne gurbetçiler var araştırsınlar veli ümiti gökhanı ereni burda gördünüz hepside toplam 3 maç oynadı hemen transfer
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
![]() |
![]() | #56 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | erenın beşiktasa gelme ihtimali cok dusuk piyasa asparagas haberle dolu hem bence gelmesınde zaten belkı bı iki mac takıma katkısı olacak ama tum sezon için cok verımlı bı transfer olarak gormuyorum ben
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #57 | ||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BİZİM DAHA AYDINIMIZ VAR YA EREN GİBİ HELE BİR KAÇ MAÇ ŞANS VERİN BAKALIM BENCE ERENDEN DAHA İYİ ÇIKAR
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
![]() |
![]() | #58 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
KARTAL, Basel’de forma giyen İsviçre Milli Takımı’nın golcü oyuncusu Eren Derdiyok’u renklerine katmak için çalışmalarını hızlandırdı. İsviçre kulübü’nün 5 milyon euro bonservis bedeli belirlediği Eren Derdiyok için Beşiktaş’ın daha önce önerdiği 1.5 milyon euroyu 2 milyon euroya yükselttiği iddia edildi. Bu transferde de Beşiktaş ezeli rakipleri Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’la de çekişmek zorunda kalacak. Eren için devreye giren Kartal’ın bu rakiplerinden önce davranarak bu futbolcuyu renklerine bağlamak istiyor. Beşiktaş ağır dav ranırsa Eren, ezeli rakiplere gidebilir. | ||
![]() |
![]() | #59 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya bu derdiyok merakı nedir anlamadım aynı yaşta bizim adem büyük isimli altyda kiralık oynayan bir oyuncumuz vardı ümit milli maçlarında seyrettim gayet iyi idi ereni bizim maçta sevmedim kendilerini çirkefçe hareketler yaptı alsın fb tepe tepe kullansın
__________________ gidin ya d&d | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/64836-eren-derdiyok-tek-baslik/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 12-06-2008 23:21 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |