![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #111 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | birileri bu adama profesyonelligi anlatmiyor mu?
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
|
![]() | #112 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ibrahim akinin yetenekleri olabilir ama tam profesyonel degil hala simarik Herkes tiganaya kizdi oynatmiyor diye oynadigi zamanda simarik hareketler yetenegini kullanamayan bir oyuncu bundan sonra hocasina kizmasin oturup dusunsun ben ne yapiyorum Besiktas buyuk kluptur ha akin olmus ha bir baskasi kimler geldi gecti akini cebinden cikaran oyuncular o ilk Besiktasa geldigi yillla simdi arasinda daglar kadar fark var | ||
![]() |
![]() | #113 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Runje nin yaptigi hatayi ben o kalede olsam yapmam i.akin a gelince arda misali hava atmaya calisiyor , tamam yetenegi var sol kanatta is yapiyo ama besiktasta oynuyosan degerini bil efendi ol ustelik evli barkli bir adam yakismiyo en kisa zamanda tigana kulagini ceker ibonun kimse merak etmesin....
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #114 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ibo iyi bir oyuncu ama profesyonel olması şart | ||
![]() |
![]() | #116 | ||
Akademisyen Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Brudge maçında çok iyi oynadı ama hala profesyonel olamamıış son 10 dk bizi gereksiz yere 10 kişi bıraktı | ||
![]() |
![]() | #117 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | İbo son 2 maçtır aynı hatayı yapıyor ama kulağı çekilirse tekrarlamaz diye düşünüyorum. Son maçlarda çok ii oynamaya başlamışken cezalı olması üzücü . İnş ders alır ve bir daha cezalı olmaz.....
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #120 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yeter kardeşim yeter artık yawwww.bıktırdın artık.tamam iyi oyuncusun ama ahlaklı da olmalısın.canımız sergenimiz bu takımdan niye gitti futbol ahlakı ve işine saygısı olmadığı için.umarım senin sonun da bölr olmaz | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |