![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #73 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu çocuğa yazık ediyolar kaç senedir yedek, aslında bundan başka sol açık oynayacak futbolcumuz yok.. vede çok kaliteli.. TİGANA uyan artık!!!!!!!!
__________________ YIKIN YERI GÖĞÜ AÇIN SON SES MARŞLARI ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ![]() | ||
![]() |
![]() | #75 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ya bu sonuca nasıl vardın çok merak ediyorum? ya bu adama olan önyargı nedir anlamdım.adam del bosqe zamanında bile defansa gelmiyodu şimdi defansa da geliyo adam iyi top oynuyo yine yedek ya tigana istafa artık istifa. şu dinomo maçında skoru değiştirecek tek adam oda yedek
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #76 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Yedek bıraka bıraka, özgüvenini yitirme noktasına getirdiler... Özsaygısını yitirmeden kazanılması gerken büyük bir yetenek... Sanırım Tigana gitmeden gerçek yerini bulamayacak. Tigana'nın subjektif (öznel) değer yargıları, hem ibo yu, hem takımı, hem de bizi yıpratıyor...10 kişilik sakarya yı yenemeyecek, UEFA da berbat maçlar sonucu gruptan çıkamayacak kadar kötü bir takım değil ki BEŞİKTAŞ. Kötü takım yapılıyor.. Futbolcular kötü motive ediliyor.. Kötü oynatılıyor BEŞİKTAŞ... Ya da kötü yönetiliyor mu demeli acaba!!!! ![]() ![]() ![]() Konu muhittin_abi tarafından (03-11-2006 Saat 12:43 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #77 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | cok egoist biri takimi degil kendini düsünüyor... Denizlispor macindaki delgadonun ikinci golumuzu atiktan sonraki i.akinin yaptigi hareket oondan kopma nedenim oldu...
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | ||
![]() |
![]() | #78 | |||
Bir kaç davranışla da çizmemek ya da kopmamak lazım sanki efsane kardeş.. Üzülsekte-Kızssak ta onlar bizim takımın çocukları.. Ve inanıyorum ki, biraz da bizim için koşuyor--terliyorlar... İbo ya moral vermeli....En önemli sırtlayanlarından olacak gelecekte BEŞİKTAŞIMIZI... | |||
![]() |
![]() | #79 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
hem bu bi kac davranis degil kac kere böyle egoistlik yapti, benim koprugum an diyorum denizli macinda ona top geliyor sut cekiyor top direkten dönüyor tamam sut cekmesine filan birsey demiyorum cekecek tabi, ama dönen topa delgado vuruyor gol oluyor herkes delgadoya kosarken gol oldu diye o ne yapiyor sanki "ALLAH KAHRETSIN" der gibi hareket yapiyor halbuki onunda delgadoya kosmasi gerekiyordu... ve bu yaptigi hareketten dolayi besiktasi degil kendisini düsünüyor diyebilirim... YouTube - Denizli Besiktas goller ikinci gole bak diyorum...
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... Konu eFSaNe55 tarafından (03-11-2006 Saat 13:05 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #80 | |||
![]() Kendisi için değil, takım için oynamalı--ya da gol atmalı.. Degado yu çekemiyor herhalde... Anormal davranışlarının en önemli nedeni, hak etmediği halde uzunca bir süredir yedek kalması belki de.. İleride çok şey bekliyorum ben ibo"dan ve de burak'tan... Umarım daha iyi, daha paylaşımcı ve hep BEŞİKTAŞ ta olurlar... ![]() Konu muhittin_abi tarafından (03-11-2006 Saat 13:22 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |