![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Laurent Robert bence bu adamla anlaşılması çok kötü. ispanyol fran gibi balon çıkacak. inşallah öyle olmaz BEŞİKTAŞ'ımızda fıran gibi adamları alıp sonra bedelsiz gitmelerine artık tahammül edemiyorum... bu adam 2-3 yıldır duzgün oynamıyor, zaten oynasa kendini denetmez. biz ailtonu deneyerekmi aldık oda iyi goller atıyodu. eger tigana istiyorsa, tiganayla oynar. ama yönetim araştırıp getirdiyse ve tiganaya denemesi için fırsat verdiyse. gene yandık arkadaşlar diyeceğim. çünki ununu eleyip eleğini asmış futbolculardan bıktım. tamam genç oyuncular çok pahalı ama 3 yaşlı işe yaramaz oyuncuya verdiğimiz parayı tamamını bir futbolcuya verelim. en azından kaliteli oyuncu görürüz ve satılınca külüp kazanır. örnekmi Sinan Engin'in bulduğu riberiy örneği, adam hiçti ama gelecek vaadediyordu. Gs kaçırdı şimdi dünya kupasında döktürüyor. Fransayı ipten alan riberiy adam koşmadığı yer yok. diğer bir örnek bizim aldığımız delgadao geçen sene 1,5 milyon erouydu şimdi biz 5 milyon erouya aldık. böyle oyuncular bulunmaz mı hemde çok bulunur. neyse fazla uzatmayayım o eski gollere inanmayın bence genç oyuncular alalım ve inşallah gençleri alırızda. saygılar..... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |