![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İMKB'ye gönderdiği yazıda Bobo'nun transferi için kulübü SC Corinthians Paulista ile anlaşmaya varıldığını ve futbolcu ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını bildirdi. Bobo lakabıyla bilinen Deivson Rogerio Da Silva, geçen sezon Takımımız'da kiralık olarak forma giymişti. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderdiği yazı şöyle: "Şirketimiz, SC Corinthians Paulista'nın futbolcusu Deivson Rogerio Da Silva (BOBO) ile 4 yıllık sözleşme imzalamıştır. Sözleşme karşılığında kulübüne bonservis bedeli olarak 2.000.000 Euro futbolcuya ise yıllık 600.000 USD ödenecektir." | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu yönetime başka sözüm yok.parayı heryere dağıtmaya başladı.2 milyon avro verilirmi be.büyük futbolcu olacakmış ta,bize para kazandıracakmış ta. strateji yok ,yöneticilik yok,pazarlık kabiliyeti hiç yok.kardeşim ne iş yaparsınız. ben söyleyimmi.bolbol borç yapıyosunuz. yazık! | ||
| |
| | #3 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ TİGANA İSTİFA!!! | |||
| |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #5 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ bjkliyiz | |||
| |
| | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ BESİKTASLI OLUNMAZ BESİKTASLI DOGULUR BESİKTASLI OLMAYANLAR BİRGÜN ÇOK PİŞMAN OLUR kadıkoyde bir gece oynar gelin görümceeee tümör etegı cıkar inönüye gelıncee al bunu alamazmısın sen ne bıcım delıkanlısın | |||
| |
| | #7 | |||||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Genç arkadaşlarım sizi anlıyorum ama fazlada karamsar olmayın diyorum ünlü istiyorsunuz belki ama takımda uyum daha önemli çok kaliteli oyuncularla ii futbol oynanacak diye kural yok üstelik bizdekilerde kötü hiç değil bekleyelim görelim ne dersiniz real madridte düntyadaki yıldızları topluyor ama başarı fazla yok oysa barcaleno yıldızını yaratıyor ve daha güzel oynuyor sadece bir örnek vermek istedim ..
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN Konu KaRaHaNLI tarafından (05-07-2006 Saat 13:06 ) değiştirilmiştir.. | |||||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |