![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Güne göre yorum yapmak moda oldu. Sinan Engin'in geçmişteki tüm programlarını izledim. Ve gördüğüm kadarıyla şu anda kendisiyle çelişiyor. Acaba menejerliğe getirilmesi istenmedi diye mi yapıyor bunları? Peki yönetim neden karşı çıktı gelmesine? Beşiktaşlılık etiğine ters düşen olaylarda yer aldığı için mi? Herkes herşeyin farkına varıyor yavaş yavaş.. Ne Sergen Allah'ına kadar Beşiktaşlıydı ne de Tümer.. Sinan Engin mi dediniz? Komik olmayın.. ![]()
__________________ NO PASARAN | ||
![]() |
|
![]() | #53 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ para dediğin nedir ki it'in önüne atsan yemez (aman Tümer duymasın ![]() ![]() ![]() ![]() | |||
![]() |
![]() | #54 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Sinan Engin Tuaf Bir Adam... Ama Bazı Sözlerinede Katılmıyorum DeğiL Açıkçası... Dogruda Söylüyor Yanlışta..! Insallah Bizi Yanıltırda Bizde Bu Sene Şampiyon Oluruz Insallah....
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | ||
![]() |
![]() | #56 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
sizler de bunu 3-4 hafta gecmeden anlicaksınız.. Itake vede Khoam arkadaşlarım ben size bunları hatırlatıcam ok..!!!!! ![]() | |||
![]() |
![]() | #58 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #59 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #60 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |