![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #161 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | takımımıza hayırlı uğurlu olsun sonucta türk statüsünde bir adam faydası olur zararı olmaz iyi transfer bence
__________________ Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder Siyah beyaz forman bize bir ömür yeter Senin aşkın uğruna ölmeye değer BEŞİKTAŞIM SEVMİŞİZ SENİi... | ||
![]() |
|
![]() | #163 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bakın ben de Adem gibig gençleri a takımımızda görmek isterim ama tepkiyi abartmamak lazım. Adem yetenekli bir genç olabilir ama forvetimizde ondan sadece 2-3 yaş büyük Holosko ve Bobo var. Adem bunlaın ayarında mıdır? Sanmıyorum. Bundna sonra Bobo-Holoskoyu satarsak çok ciddi paralar kazanacağız. O zaman yönetim "Adem bunca sene kiralık ve yedek bekledi, şimdi Bobonun yerine onu koyacağız yeni yabancı transfere gerek yok" dese isyan etmez miydiniz? Ederdiniz. Sonuçta Ademden başka Can Erdem, Nail, Batuhan, Kenan gibi genç forvetlerimiz var. A takımda kaçı şans bulabilir ki? Son olarak, Eser Yağmur, Ali Cansun, Ali Öztürkün herbiri süperstar olacaklardı, şimdi keşke yollamasaydık diyip elimizdeki forvetlerle bu isimleri değişir miydiniz? | ||
![]() |
![]() | #164 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | Hayırlı olsun Kartalımıza
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #165 | ||
Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yıne doktuk paraları manısaya o kadar cok savunma agırlıklı oyuncu aldık kı kım oynacak belli degil 8 yabancımız var kımı kesecek merak ediyorum ![]() | ||
![]() |
![]() | #166 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayırlısı olsun.. | ||
![]() |
![]() | #168 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Bence tepki göstermek gerekli. Hatta tepkiler sert olmalı. Bir takım geri zekalılar bile anlamalı. 3 maymunu oynayan menejer bozması dahil. | |||
![]() |
![]() | #170 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kapatmakla ne alakası var ki, Beşiktaş altyapısı Türk futboluna oyuncu yetiştiren en önemli kurumlardan biri. Ama şampiyon olamadıkça taraftarın da baskısıyla kendi takımımızda kullanamıyoruz bu oyuncuları. Adem yerine herkes M. Sedefi verelim o çocuktan birşey olmaz, şansını kullanamadı diyordu. Ne farkı var Ademle Mehmetin? M. Sedef de Türk futbolunun soluna ilaç olacak diye çıktı 2 senede geldiği durum ortada. Aynı şey 1 sene sonra Adem için de geçerli olacaktı. G. Güleç 19 yaşındayken yarım devrede 12-13 gol atmasına rağmen ne kadar uzun ömürlü olabildi ki Beşiktaşta 21 yaşındaki Adem olsun? Beşiktaş a takım kadrosunda bu sene Aydın, Serdar Özkan, Batuhan, Necip ve Korayı bulundursa yeter. Bizim durumumuzdaki bir kulüp için bu bile çok iyi bir rakamdır. Konu karakanat tarafından (03-07-2008 Saat 19:26 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/51538-ugur-inceman-transferi-tek-baslik/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 30-04-2008 19:28 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |