![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #71 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
kendini anlatma ![]() ![]() | |||
![]() |
|
![]() | #72 | ||
Guest
| | ||
![]() | #73 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ![]() ![]() ![]() Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() |
![]() | #74 | ||
Guest
| En Aktif:ben gibi sanki En Alçak Gönüllü:ben ![]() En Baba:varada En Ciddi:gülname En Çalışkan:handan,jasmin... En Duygusal:ben ![]() En Düzenli: En Geyik:kolpa ![]() ![]() En Gıcık:sıla vardı biara o ![]() En Gizemli:alen meriç En Gözü Kara:lepido En Havalı:gülname ![]() En İçten:ayşe abla En İlginç: En İyi Avatar:meriç En İyi Bölüm:günlük En İyi Çıkış yapan:.... En İyi İkili:... En İyi İmza:... En İyi Nick:ben ben ben ![]() En Kafadar: ozan,emre,kaşif,zeyno,burcu En Karizmatik: En Komik: bilmem kim acaba ![]() En Kültürlü:kesinlikle kaşif En Popüler: En Sakin:seçil En Samimi:benden başka herkes ![]() ![]() En Sempatik:ayşe abla,metin En Sevilen:çok var En Uçuk: En Yakışıklı: En Yardımsever:ayşe abla,meriç,varada... En güzel : Konu Köyün Delisi tarafından (03-07-2008 Saat 11:57 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | #75 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | En Baba: Varada (babadan öte babacan) En Karizmatik:Varada En Kültürlü: varada teşekkürler arkadaşla o sizin güzelliğiniz | ||
![]() |
![]() | #76 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | En Aktif: veysel En Alçak Gönüllü:handan En Baba: onur-gogo En Ciddi:meriç En Çalışkan:handan En Duygusal:Köyün Delisi En Düzenli:ishak En Geyik:onur-gogo En Gıcık:- En Gizemli:- En Gözü Kara:- En Havalı:- En İçten:Handan En İlginç:- En İyi Avatar:SonaY En İyi Bölüm:Dişi Kartallar En İyi Çıkış yapan:Handan En İyi İkili:Sahemre-gogo En İyi İmza:Newaria En İyi Nick:Alen En Kafadar:onur En Karizmatik:Onur-Alen En Komik:Onur-Alen-gogo-Sahemre En Kültürlü:Jasmin En Popüler:E Heralde Alen ![]() En Sakin:Prit En Samimi:İshak En Sempatik:Aydin-Gülname En Sevilen:Sahemre ![]() En Uçuk:Veysel En Yakışıklı:Sahemre En Yardımsever:Handan-Aydin En güzel :Kızmı Erkekmi? ![]() ![]()
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() |
![]() | #78 | |||
Guest
| Alıntı:
![]() ![]() | |||
![]() | #79 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() |
![]() | #80 | ||
şǻЋяυт ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | lahn ben nié y0kum burda baş çawuşun eşşeqimiyim ben Lan ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/50868-2007-yilinin-en-leri/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Besiktasforum Oscarlar [Arşiv] - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. | This thread | Refback | 28-02-2008 21:38 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |